Nu ai vazut-o niciodata asa! Claudia „Cream” s-a dezbracat de dragul artei!

Publicat: 18/02/2016 | 21:56
Nu ai vazut-o niciodata asa! Claudia „Cream” s-a dezbracat de dragul artei!

După o perioadă în care s-a concentrat pe creşterea copilului ei, Claudia "Cream" revine pe piaţa muzicală. Aflată în plin proces de custodie pentru micuţ,  interpreta ne-a povestit care este starea ei sufletească, in această perioadă.

Claudia Pavel are un copil cu Jeremy Lewis, un fost baschetbalist din SUA cu care vedeta a avut o relaţie de câţiva ani până să devină părinţi. Cei doi erau logodiţi, însă nu s-au mai căsătorit, ci se judeca prin tribunale pentru custodia copilului. Claudia a vorbit pentru CANCAN.ro, cum este această perioada din viaţa ei. În plus, interpreta este hotărâtă sa îşi concentreze atenţia doar asupra lui Noah si a carierei muzicale. „In perioada asta eu sunt o femeie fericită si multumită. Este o etapă din viata mea si atât, important pentru mine este copilul meu Noah. Petrec destul de mult timp alături de Noah, mergem împreună la Baby Spa, iesim sa ne jucam. Cât timp Noah este la grădiniţă merg la canto şi la ore de coregrafie. Ceea ce m-a marcat cel mai tare a fost momentul în care am născut. Am învăţat să îmi trăiesc viaţa fără regrete. Se întampla ce trebuie”, ne-a declarat Claudia.

Claudia si-a aratat sanii in toata splendoarea
Claudia si-a aratat sanii in toata splendoarea

În luna dragostei Claudia Pavel a lansat  un nou single  şi a surprins cu o super colaborare internaţională. Şi asta nu e tot. Interpreta a renunţat la sutien, spre deliciul fanilor care aşteptau de multa vreme acest moment.”A guy like you”, este piesa pe care artista ne-o propune pentru această perioada a anului. „A guy like you” este noul meu single în colaborare cu Dante Thomas, un artist american r’nb cunoscut pentru super hit-ul „Miss California”. Noi ne-am cunoscut prin intermediul echipei mele de producţie din Germania, cei care au şi compus aceasta piesă. Noi avem foarte mare încredere în aceasta piesa şi avem feedback foarte bun şi din alte teritorii, nu doar din Romania”, a povestit interpreta.

Citeste si

Cream vorbeste in premiera despre tatal copilului! Ce se intampla cu Noah, dupa ce parintii s-au despartit! Nu vrea sa mai…

S-au despartit, dar mai vrea un copil! Ce spune Claudia “Cream” despre relatia cu tatal baietelului ei

 

Livia Lixandru

Citește și...