Nu e blestem mai mare! Mama unui fotbalist din “Generatia de Aur” traieste o drama! Un fiu a vrut sa se sinucida, altul…

Publicat: 24/07/2014 | 19:35
Nu e blestem mai mare! Mama unui fotbalist din “Generatia de Aur” traieste o drama! Un fiu a vrut sa se sinucida, altul…

Mama lui Ionel Ganea sufera enorm din cauza faptului ca are probleme grave cu toti cei trei copii ai sai. Unul dintre baieti a fost la un pas sa moara otravit, altul a vrut sa se sinucida, iar cu Ionel, femeia nu se intelege deloc bine.

Ionel Ganea este, fara doar si poate, unul dintre cei mai controversati fotbalisti. Este recunoscut pentru calitatile sale din terenul de fotbal, dar si pentru iesirile sale necontrolate de violenta. De asemenea, antrenorul a fost implicat in nenumarate scandaluri cu sotia sa, cu care a si fost in proces de divort de cateva ori.

ionel ganea

Dana Ganea a declarat de fiecare data ca tatal copiilor sai a batut-o in repetate randuri si ca nu mai poate ramane alaturi de acesta. Singura care a fost alaturi de Ionel Ganea in acele perioade tulburi a fost mama lui, Maria. Femeia, mama a trei baieti, a marturisit atunci ca nora sa este foarte rea si ca se ocupa cu vrajitorie.

 

Estela cutite cu nora!

 

ionel ganea

Ba, mai mult, ea a si povestit un episod in care ar fi gasit mosmoane in perne si sub pat. Intre timp, Ionel Ganea s-a impacat cu sotia sa, cu care formeaza un cuplu si acum, iar relatiile cu cea care i-a dat viata s-au racit destul de mult. Dar problemele femeii nu s-au oprit aici, nici pe departe, Maria Ganea a trecand printr-o adevarata drama, intrucat a avut probleme si cu ceilalti doi fii ai sai. Unul dintre baietii sai, Doru, a fost la un pas sa moara otravit, fiind salvat pe ultima suta de metri de medici. Ca si cum nu ar fi fost de ajuns, cel de-al treilea copil a avut si el probleme extrem de grave.

 

Toti cei trei fii i-au facut probleme!

 

Ionel Ganea a inscris golurile Craiovei in meciul din 1998
Ionel Ganea a inscris golurile Craiovei in meciul din 1998

Acesta a fost implicat in doua accidente de circulatie si a ramas cu sechele psihice si emotionale. Pentru ca nu a putut suporta amintirile, barbatul a incercat sa isi puna capat zilelor, spanzurandu-se. El a fost salvat, insa, de un membru al familiei. In ciuda tuturor greutatilor, Maria Ganea incearca din rasputeri sa aiba grija de cei trei baieti ai sai, pe care i-a crescut cu multe sacrificii.

 

CITESTE SI:

Moment greu pentru Ioana, fata lui Ionel Ganea. Pentru fericirea fiicei lui, fostul international trebuie sa plateasca 20.000 de euro

Ionel Ganea face orice sacrificiu pentru a-si salva casnicia! Vezi aici de ce este in stare fotbalistul pentru a-si vedea sotia!

 

Claudia Balan

Citește și...