Nu o sa o mai recunosti! Yeva Shiyanova, fara pic de machiaj! Cum s-a pozat la rasarit!

Publicat: 09/06/2015 | 09:58
Nu o sa o mai recunosti! Yeva Shiyanova, fara pic de machiaj! Cum s-a pozat la rasarit!

Yeva Shiyanova, concurenta din Kazahstan care a incantat audienta la "Romanii au Talent" cu dansul in faina, nu are nevoie de machiaj, Tanara de 23 de ani a demonstrat ca are un ten aproape perfect, la primele ore ale diminetii!

Tanara si-a facut un selfie si l-a postat pe o retea de socializare, explicand ca a profitat de primele raze ale rasaritului in Bucuresti, iar comentariile pozitive la adresa ei nu au intarziat sa apara.

Fanii dansatoarei i-au spus ce se poate observa cu ochiul liber, laudandu-i frumusetea fara pic de machiaj. „Prefectiune fara machiaj” i-a scris unul din amicii virtuali la rubrica de comentarii, urandu-i bun venit la Bucuresti!

Yeva Shiyanova

Yeva a uimit juriul dar si spectatorii in etapa trecuta a competititi „Romanii au Talent” cu un dans executat in faina, cu elemente complexe de acrobatie, care a lasat masca pe toata lumea.

Chiar si Mihaela Radulescu a luat lectii de la artista kazaha, care evolueaza pe scena de la varsta de 6 ani. Yeva este una dintre primele personae din Kazahstan, Ucraina si Rusia care a promovat stilul freestyle, o combinatie intre dans modern, dans la bara si acrobatie.

Yeva Shiyanova

Ea este dansatoare si coregrafa în Kazahstan si a inceput la 5-6 ani, cand a facut cursuri de pole dance, apoi gimnastica ritmica inca doi ani. A urmat apoi cursurile de balet timp de 8 ani.

(M.N.)

 

Citește și...