Nu stii inca unde vei deschide sampania la noapte? Asta e LISTA COMPLETA A CONCERTELOR de Revelion

Publicat: 31/12/2015 | 12:06

In noaptea dintre ani artistii au deja agenda incarcata de concerte in fiecare colt al tarii. Printre acestia se numara Alex Velea, Gabriel Cotabita si Anda Adam, care a devenit recent mamica.

Acestia ajung sa castige in cateva ore cat incaseaza in cateva luni. Artistii sunt nevoiti sa isi lase familiile acasa si sa alerge dintr-o parte in alta, mai ceva ca la un maraton obositor. Insa, spre dimineata, cei mai buni cantareti romani vor pleca acasa cu buzunarele doldora de bani.

Andra
Andra

In Bucuresti, pentru prima data, dupa atatia ani nu o sa mai fie un concert in aer liber in Piata Constitutiei. Singurul spectacol de acest gen din Capitala este organizat de Primaria Sectorului 3, in Parcul Titan.

Trupa Proconsul
Trupa Proconsul

Se numeste „Noaptea alba a dorintelor” si reuneste pe scena, incepand cu ora 19.30, artisti ca Ansamblul Rapsodia Carpatilor, Taraful Bucuresti, Ducu Bertzi & friends, Proconsul, Andra, Grasu XXL, Robin & the Backstabbers, Hara, ROA, Zoli Toth Project si Fly Project. Spectacolul muzical va fi completat de unul de lasere. Intrarea este libera.

Antonia
Antonia

In Constanta petrecea de Revelion va avea loc in aer liber. Scena va fi amplasata in zona veche a orasului unde vor canta artisti ca Antonia, trupa Vunk si Guess Who.

Guess Who
Guess Who

Brasovenii care aleg sa isi petreaca noaptea de Anul Nou in Piata Sfatului vor canta si vor dansa alaturi de Crush & Alexandra Ungureanu, DJ Emil Lassaria si formatia brasoveana Za Band.

Crush & Alexandra Ungureanu
Crush & Alexandra Ungureanu

 

In Sibiu, pe scena din Piata Mare, in noaptea dintre ani, vor canta: Corina Chiriac, Silvia Dumitrescu, Dida Dragan, Adrian Daminescu, Gabriel Cotabita, Adrian Romcescu si Riff iar invitatul serii este cantaretul italian Francesco Napoli.

Corina Chiriac
Corina Chiriac

Referitor la concertul pe care o sa il sustina in noaptea de 31 decembrie, Gabriel Cotabita a marturisit pentru CANCAN.RO ca este incantat de oferta primita: „De Revelion voi canta in Piata mare din Sibiu, la rugamintea bunului mei prieten Adrian Daminescu. El a fost alaturi de mine in toata aceasta perioada si m-a sustinut in fiecare moment. Va fi primul meu concert in care voi canta singur, dupa acele momente groaznice prin care am trecut. Sunt convins ca totul va iesi bine. Eu ma simt minunat, iar dragostea fanilor ma va ajuta sa fiu in forma pe scena. Am planuri mari pentru anul viitor: voi scoate un nou album si abia astept sa aflu parerea publicului.”

Gabriel Cotabita
Gabriel Cotabita

Pe scena amplasata in Piata Victoriei, din Timisoara vor urca in noaptea dintre ani Lambrino, care a mai cantat alaturi de Hara si de Talisman, trupa Phaser.

Alex Velea
Alex Velea

In Iasi, concertul va avea loc, pe o scena amplasata in fata Palatului Culturii unde vor urca BZN, Directia 5, Alex Velea, Mandinga, Rosu si Negru, Adamos si Maxim.

Trupa Mandinga
Trupa Mandinga

Anda Adam
Anda Adam

CITESTE SI:

Doua posturi TV au disparut din grilele RCS&RDS in noaptea de Revelion!

Programul serviciilor publice de revelion

Municipalitatea din Slatina organizeaza in noaptea de Revelion, un concert pe Esplanada unde vor canta Anda Adam, Shift, Edward Sanda si interpreta de muzica populara Camelia Tica.

Oana Pascaru

 

Citește și...