Nunta anului 2015! Charlize Theron s-a logodit cu Sean Penn, dupa doar 5 luni de relatie

Publicat: 30/12/2014 | 15:07
Nunta anului 2015! Charlize Theron s-a logodit cu Sean Penn, dupa doar 5 luni de relatie

Desi 2014 inca nu a luat sfarsit, anul viitorul deja si-a programat o mega-nunta! Protagonisti vor fi frumoasa Charlize Theron si iubitul ei, Sean Penn.

Potrivit apropiatilor, cei doi actori de Oscar s-au logodit zilele trecute, iar cererea in casatorie a fost una 100% „originala”: Sean a dus-o pe Charlize la Paris si i-a pus marea intrebare in timpul unei cine romantice in Turnul Eifel.

Charlize Theron si Sean Penn sunt impreuna de doar cateva luni, povestea lor de dragoste incepand in timp ce „porumbeii” lucrau impreuna pe platourile peliculei „The Last Face”, film regizat chiar de Sean si turnat in Africa de Sud, tara natala a lui Charlize.

Ce-i drept, au existat si cateva probleme. In luna noiembrie, cei doi actori au fost nevoiti sa explice autoritatilor ca fiul adoptat al actritei, Jackson, in varsta de doi ani, nu a fost maltratat, dupa ce, in timp ce se aflau la un picnic, copilul a inceput sa tipe, iar persoanele din apropiere au chemat Politia.

Autoritatile au sosit destul de repede la locul incidentului si au constatat ca Charlize Theron si Sean Penn nu i-au facut niciun rau copilului. Jackson nu avea nicio problema, totul fiind doar un capriciu al baietelului.

B.P