O celebra actrita s-a logodit in Dubai! Vezi cine este in culmea fericirii

Publicat: 16/12/2015 | 21:17

Actrita americana Eva Longoria a anuntat printr-un mesaj publicat pe o platforma online, ca s-a logodit cu iubitul ei, omul de afaceri Jose Antonio Baston.
 

Eva Longoria, in varsta de 40 de ani, a anuntat o veste fericita pe contul ei de pe platforma online Instagram, ca s-a logodit cu iubitul ei.

Mesajul este insotit de o fotografie in care aceasta se saruta cu iubitul ei, in Dubai, unde cei doi au participat, sambata, la Dubai International Film Festival.

eva longoria

Celebra actrita si logodnicul ei, care este director si presedinte de continut la compania media Televisa, au o relatie amoroasa din anul 2013.
 

Anterior, Eva Longoria a fost casatorita cu actorul Tyler Christopher, din 2002 pana in 2004, si cu baschetbalistul francez Tony Parker, din 2007 pana in 2011.

 

Debutul actritei Evei Longoria
 

Eva Longoria a devenit celebra gratie personajului Gabrielle Solis din serialul de televiziune „Neveste disperate/ Desperate Housewives”.
 

Cele mai recente roluri de pe marele ecran pentru Eva Longoria dateaza din 2008, cand a jucat in comedia „Numai peste cadavrul ei/ Over Her Dead Body”, si 2012, cand a aparut in „For Greater Glory: The True Story of Cristiada”.
 

De asemenea, actrita a asigurat vocea unui personaj din animatia „Arthur Christmas” (2011). Cel mai recent proiect in care este implicata, comedia TV „Telenovela”, va debuta in America.
 

 

A.T.

Citește și...