O cunoscuta actrita de telenovele, impuscata in fata fetitei sale in varsta de 5 ani! Au omorat-o si pe ea si pe sotul ei

Publicat: 07/01/2014 | 23:31
O cunoscuta actrita de telenovele, impuscata in fata fetitei sale in varsta de 5 ani! Au omorat-o si pe ea si pe sotul ei

Thomas Berry si Monica Spear Mootz au ramas in mijlocul drumului dupa ce li s-a stricat masina. Cei doi au fost jefuiti si impuscati in fata fetitei lor in varsta de doar 5 ani.

Un barbat britanic si sotia sa, o fosta regina a frumusetii in anul 2004 au fost omorati in fata fetitei lor in varsta de 5 ani in urma unui jaf ce a avut loc in Venezuela.

Thomas Berry si Monica Spear Mootz

Thomas Berry in varsta de 39 de ani si Miss Venezuela din anul 2004, Monica Spear Mootz in varsta de 29 de ani, care este de asemenea cetatean american, au fost impuscati dupa ce masina lor s-a stricat pe o autostrada ce ducea in Valencia.

______

Doliu in lumea telenovelelor! O celebră actrită a fost gasita MOARTA in casa!

Din categoria „Nici ei nu isi mai amintesc ca au fost un cuplu”! N-ai fi crezut in veci ca Diana Dumitrescu s-a iubit cu…

______

Au murit in timpul unui jaf, in fata copilei lor in varsta de 5 ani!

 

Cei doi s-au baricadat in masina lor, o Toyota Corolla in momentul in care masina lor s-a stricat si au vazut ca sunt atacati de oameni inarmati. Insa, cei care isi doreau sa ii jefuiasca nu au stat pe ganduri sa deschida focul asupra lor.

Trupurile neinsufletite ale celor doi au fost gasite in masina in care se afla si fetita lor care fusese ranita la picior. Spears era o faimoasa sctrita de televiziune si isi castigase notorietatea in urma concursului castigat. Ea juca adesea in telenovele, cea mai cunoscuta fiind Amor en Custodia.

A.P

Citește și...