O nouă fotografie a Ionelei Prodan cu fiica ei, Anamaria! Cum s-au pozat cele două. Surpriză: cine a însoţit-o pe sexy-impresară în vizita la spital!

Publicat: 03/02/2018 | 16:36

Ionela Prodan a fost vizitată de fiica ei, Anamaria Prodan, cele două pozându-se din nou în curtea spitalului. Anamaria Prodan a fost însoţită la spital chiar de sora ei, Anca.

„Plimbărica de prânz. Îmi iubesc mama”, a scris Anamaria Prodan pe Instagram. Pozele au adunat câteva mii de like-uri pe reţelele de socializare.

Ionela Prodan şi-a îngrijorat fanii după ce a ajuns de urgenţă la spital săptămâna trecută, din pricina unor probleme cardiace. Celebra interpretă de muzică populară a oferit, în exclusivitate, primele declaraţii pentru CANCAN.ro, site-ul nr. 1 din România, direct de la spital.

„Sunt bine. Mulţumesc lui Dumnezeu. Am venit în secunda doi la Elias. Oamenii de aici au fost minunaţi. Elias a fost şi a rămas spitalul numărul 1. Ce a fost greu a trecut. Mai stau câteva zile să-mi termin tratamentul şi merg acasă. Vă mulţumesc din suflet pentru cuvintele frumoase şi pentru grija dumneavoastră”, a transmis, în exclusivitate pentru CANCAN.ro, site-ul nr. 1 din România, Ionela Prodan.