O noua lovitura pentru Andreea Marin! In orice secunda, Politia ii poate face ASTA

Publicat: 05/09/2014 | 08:20
O noua lovitura pentru Andreea Marin! In orice secunda, Politia ii poate face ASTA

La inceputul primaverii, Andreea Marin a fost prinsa cu peste 100 de kilometri la ora si a fost la un pas sa ramana fara carnet. Vedeta a despus o contestatie la procesul verbal, asa ca si-a pastrat permisul. Acum il poate pierde din nou!

In luna martie a acestui an, Andreea Marin a fost inregistrata de aparatul radar cu o viteza de 104 kilometri pe ora, ceea ce i-a adus o amenda usturatoare si suspendarea permisiului pentru trei luni. Pentru ca urma sa plece intr-o caravana prin intreaga tara si avea nevoie vitala de carnetul de conducere, fosta prezentatoare TV a decis sa conteste procesul verbal in instanta.

Andreea Marin se afla mai mereu la volanul masinii sale
Andreea Marin se afla mai mereu la volanul masinii sale

In tot acest timp, si-a pastrat dreptul de a conduce, dar acum a primit o veste proasta. Saptamana aceasta a avut loc prima infatisare a procesului, iar judecatorul nu s-a aratat prea “iertator”. Desi avocatul “Zanei” a cerut imaginile inregistrate de aparatul radar si a incercat sa mai castige timp, urmatorul termen a fost stabilit peste o saptamana.

CITESTE SI

Anunt DEPRIMANT al sotului Andreei Marin: „Doua lucruri ne impiedica sa fim fericiti”

Are din nou probleme de sanatate! Ce i s-a intamplat Andreei Marin

„Zana” ar putea oricand sa devina pieton pentru trei luni

In cazul in care nu va reusi sa ii induplece pe magistrati, Andreea Marin va fi nevoita sa agate cheile masinii in cui si sa se transforme in pieton pentru urmatoarele trei luni. Cel mai probabil ca vedeta se va baza pe sprijinul sotului ei sau, de ce nu, pe cel al unui sofer, intrucat este binecunoscut faptul ca aceasta face zilnic multe drumuri cu automobilul personal.

Vedeta isi rezolva multe treburi datorita masinii sale
Vedeta isi rezolva multe treburi datorita masinii sale

Are din nou probleme cu spatele

O vara intreaga, Andreea Marin a fost mai mult pe drumuri. Vedeta a desfasurat o caravana nationala in care a oferit consultanta tuturor femeilor din Romania, de-a lungul a aproape trei luni. Oboseala si stresul acumulat s-au resimtit la final, cand fosta prezentatoare TV s-a confruntat din nou cu dureri de spate si probleme cu coloana, suferind in aceasta zona de ani buni.

A.D.
 

Citește și...