Oana Lis a făcut marele anunț. “Viorel are…” În ce context a făcut afirmația blondina

Publicat: 27/10/2018 | 09:17

Starea de sănătate a fostului primar Viorel Lis a devenit tot mai precară în urma unui atac cerebral pe care l-a suferit în urmă cu câteva luni. Asta nu reprezintă o piedică pentru soția sa, Oana, în drumul spre distracție!

Blondina adoră să meargă în diverse localuri, după care să posteze imagini sau mesaje pe contul personal de socializare.

“Viorel are noroc în dragoste… Și eu am noroc la bani!!!… Știi ce zic!, a scris Oana.

Viorel Lis a avut un atac cerebral

Este un semn clar că soțul ei simte mai bine, în urma atacului cerebral pe care l-a suferit în urmă cu mai multe luni. Deși acest incident a lăsat urme serioase asupra stării de sănătate a fostului edil al Capitalei. Cea care i-a fost aproape zilnic a fost soția lui, Oana Lis.

”A avut probleme de sănătate, ultimul accident vascular a lăsat urme. Nu mai poate vorbi, oboseşte dacă vorbeşte. Mă recunoaşte şi sunt bucuroasă că din punct de vedere cognitiv e bine. Îi dau tot felul de vitamine şi el nici nu mai vrea. Fac tot ce pot, merg la biserică, dau cu tămâie, mă rog pentru el, fac lucruri pe care nu le făceam înainte. Mă rog să fiu puternică. El îşi doreşte o ultimă vacanţă împreună. Am fost invitată la ziua unei prietene în Grecia, în Insula Samontraki, dar drumul este lung şi dacă păţeşte ceva în maşină? Ştiu că oamenii bătrâni cu afecţiuni grave sunt lăsaţi să zbore, dar şi aici e o problemă! Dacă moare în avion ce mă fac? Încă îl iubesc, îi dau din energia mea şi el m-a ajutat pe mine.”, a mărturisit Oana Lis în cadrul unei emisiuni TV.