Oana Roman a ajuns de urgenţă la spital! Vedeta are probleme grave de sănătate: “M-a pus la pat“

Autor: I.D.
Publicat: 13/01/2018 | 11:19

Oana Roman trece iar prin momente grele, după ce a ajuns zilele trecute cu fetiţa ei la spital, acum a avut nevoie din nou de ajutorul medicilor. De această dată, ea este cea care acuză probleme de sănătate şi nu se simte bine deloc.

Deşi la început părea o banală răceală, starea de rău a vedetei s-a agravat în timp, iar aceasta a fost nevoită să meargă la spital pentru a fi consultată de medici. “Pe mine răceala m-a pus la pat! Voi?
Ps. Am ajuns la spital intre timp! Viroza s-a transformat intr o sinuzita acuta. Deci daca aveti viroza tratati va ca nu e de gluma!
”, a scris Oana Roman pe pagina sa de Facebook.

Vedeta este radicală în cazul pedofilului din lift

Mi se pare absolut şocant, mi se pare dintr-un alt film, dintr-o lată lume, dintr-o altă galaxie şi nu vreau să cred că e adevărat. Eu vreau să mă uit în ochii acelor poliţişti, de la secţia 18 şi să se uite eu în ochii mei şi să-mi spună că ştiau că au un coleg violator, sau care făcuse o tentativă de viol, şi l-au muşamalizat. Să-mi spună ei mie că-i corect să muşamalizeze aşa ceva. Să se uite ei în ochii noştri, care sunt plătiţi din banii noştri, din taxele şi impozitele pe care noi le plătim, că au făcut chestia asta. Eu i-aş pune la zid”, a mărturisit Oana Roman în emisiunea pe care o moderează pe viva.ro.

Citește și...