Pamela Anderson goală puşcă într-un pictorial incendiar. De ce s-a dezbrăcat fostul star din “Baywatch”

Publicat: 28/02/2016 | 16:07
Pamela Anderson goală puşcă într-un pictorial incendiar. De ce s-a dezbrăcat fostul star din “Baywatch”

Unul dintre cele mai controversate staruri de la Hollywood, Pamela Anderson, s-a dezbrăcat de curând pentru o cauză nobilă.

Pamela Anderson, goală pentru a-şi promova pantofii

La cei 48 de ani ai săi, Pamela Anderson a demonstrat că vârsta sa nu reprezintă un impediment şi s-a lăsat fotografiată nud. Mai exact, ea a rămas goală puşcă în faţa camerei de fotografiat, pentru un pictorial al Paper Magazine. Fostul star din serialul TV “Baywatch” a ales pe această cale să îşi promoveze noua linie de încălţăminte ecologică.

Pamela Anderson s-a dezbrăcat pentru a-şi promova noua linie de încălţăminte
Pamela Anderson s-a dezbrăcat pentru a-şi promova noua linie de încălţăminte

Colecţia sa se numeşte “Pammie”, iar fix asta a ales să poarte şi starleta în fotografiile care stârnesc fantezii, doar o pereche de pantofi. Deşi se apropie de 50 de ani, Pamela Anderson pare să arate mai bine ca niciodată, iar în fotografii poartă o perucă neagră şi apare machiată în stilul anilor ’60. Totuşi, “invidioşii” spun că Pamela nu ar fi altceva decât o copie a unui alt star hollywoodian, Sophie Loren.

Şi-a sfătuit fanii să renunţe la carne

Binecunoscut este şi faptul că Pamelei Anderson îi place la nebunie să se dezbrace, însă ea nu o face oricum. Alege să îşi dea hainele jos doar atunci când la mijloc e vorba despre o cauză nobilă, ea făcându-se remarcată datorită activismului.

Mai mult decât atât, actriţa este o vegană convinsă, iar la un moment dat îşi sfătuia şi fanii să adopte acest stil de viaţă. “Ce putem să facem noi ca oameni consumatori este să căutăm adevărul. Dacă poţi, treci pe o dietă vegană. Dacă nu, măcar mănâncă mai puţină carne“, spunea Pamela Anderson.

Mădălina Moraru

Citește și...