Pana acum a cheltuit pe haine si pe operatii, dar se pregateste de o investitie serioasa! Vezi pentru ce se vinde Lore Chivu!

Publicat: 08/04/2014 | 00:25
Pana acum a cheltuit pe haine si pe operatii, dar se pregateste de o investitie serioasa! Vezi pentru ce se vinde Lore Chivu!

In ciuda faptului ca este una dintre cele mai bine platite asistente TV si ca mereu a primit oferte pentru extra job-uri, Loredana Chivu sta intr-o locuinta inchiriata. Satula de acest lucru, blonda a decis ca este vremea sa se aseze la casa ei.

Loredana Chivu a decis ca este vremea sa nu mai cheltuiasca aiurea in stanga si in dreapta si, decat sa continue sa dea bani pe chirie, sa stranga pentru propria casa. Asa ca a pus piciorul in prag si a inceput sa economiseasca la sange, ca sa adune macar avansul pentru o locuinta.

Loredana Chivu si Ana Maria Mocanu

Nu-i mai convine sa plateasca lunar chirie

Principala nemultumire a Loredanei pare ca este aceea ca a platit sume considerabile pe chirie. In ciuda faptului ca se numara printre cele mai bine platite asistente TV, blonda nu a reusit pana acum sa isi achizitioneze niciun obiect valoros. Pana si masinile le are primite de la fosti iubiti sau, mai recent, de la Leo de la Strehaia, asa ca banii s-au dus numai pe haine, accesorii si chirugie estetica.

Loredana si-a innebunit fanii cu aceasta fotografie
Loredana si-a innebunit fanii cu aceasta fotografie

De curand, insa, Lore a decis ca nu mai are de ce sa investeasca in imaginea ei si ca este momentul sa se mai abtina de la cumparaturi, daca vrea sa ajunga la suma necesara pentru o casa, intr-un timp relativ scurt.

CITESTE SI:

Show-urile TV ale Loredanei Chivu si ale Anei Maria Mocanu nici nu se compara cu ce fac ele in club cand nu stiu ca sunt filmate!

S-a mai dus un mit! Cum arata de fapt posteriorul Loredanei Chivu: „Nu e chiar asa frumos pe cat credeam…”

loredana chivu

Si-a marit tariful si accepta job-uri pe banda rulanta

De cand si-a pus in cap acest plan, Loredana si-a marit tariful pentru evenimentele la care participa si mai ales nu mai rateaza niciun job care se iveste. Asa se face ca, pana la inceputul verii, blonda are agenda plina cu tot felul de evenimente, pe care trebuie sa le onoreze in toate colturile tarii, dar si in strainatate. Pentru un astfel de job, Lore primeste un tarif care porneste de la 500 de euro. La aceste venituri se mai adauga si aparitiile in videoclipuri, de obicei ale cantaretilor de manele, unde asistenta TV mai cere un onorariu cuprins intre 250 si 400 de euro, in functie de numarul de ore pe care le „pierde” la filmari.

 

F.C.

Citește și...