Par perfecti, dar se cearta des! Valcan o supara in fiecare dimineata pe Adela, dar stie si cum sa o faca sa se simta speciala!

Publicat: 10/11/2013 | 20:03

La cum se comporta Adela Popescu si Radu Valcan in calitate de cuplu, lumea are impresia ca toate lucrurile le fac impreuna. In ceea mai mare parte este adevarat, insa sunt cateva momente cand nu sunt pe aceeasi lungime.

Cu, sau fara voia lor, Adela Popescu si Radu Valcan sunt aproape tot timpul impreuna. In afara faptului ca locuiesc in aceeasi casa, muncesc impreuna, la proiectele separate au grija sa se sustina unul pe celalalt si sa mearga impreuna la concerte sau la piesele de teatru.

Valcan a frant multe inimi cu trasaturile lui, inclusiv pe-a iubitei Adela Popescu
Valcan a frant multe inimi cu trasaturile lui, inclusiv pe-a iubitei Adela Popescu

Din exterior lumea ii considera perfecti si chiar daca in mare parte este adevarat, exista si momente cand nu sunt tocmai pe aceeasi lungime. Spre exemplu, cei doi au probleme cu trezitul dimineata.

Adela Popescu

“Avem atributii destul de clar impartite, dar in acelasi timp diferite. El se trezeste primul. Dar stii cum ma trezeste pe mine? Da drumul la feon, tranteste usa din greseala, porneste televizorul dintr-odata, tare. Eu nu ma trezesc niciodata inaintea lui. Doar o singura data s-a intamplat cand a venit mama mea si aveam mustrari de constiinta ca nu stia sa aprinda televizorul, ca ea coborase in living si era liniste, ceea ce la mama nu se intampla. Noi avem doua telecomenzi si nu stia sa dea drumul, dar m-am culcat la loc”, ne-a declarat Adela

In acelasi timp, Radu Valcan o apropa.

radu valcan

“Trimit catelul, du-te la mami, du-te la mami”, zambeste strengaresc, actorul.
In restul timpului se completeaza reciproc si nu ramane dator unul altuia niciodata. De curand chiar, Radu a sfatuit-o pe Adela sa se alature comunitatii de bloggeri, pentru a mentine si mai bine contactul cu prietenii virtuali.

adela popescu

“Ne ocupam de blogurile personale. Nu stiam ca iti ocupa foarte mult timp. La un moment dat, Dana Rogoz ne-a spus ca este ca un job. Eu am raduvalcan.ro. Am gasit o cale de a comunica mai bine cu cei care ne apreciaza intr-un fel sau altul. Plus ca am gasit, chiar acum cateva seri, foarte multe poze in laptop, pe care nu le-am folosit si pe care le-as putea pune oricand pe blog”, ne-a spus Radu Valcan.

adela popescu

“Iar eu am adelapopescu.eu. EU- vreau sa fie altceva. Sincer? N-am mai gasit domeniu (rade). Nu am scris pana acum pe blog-ul lui insa, la un moment dat, daca o sa fie in mediul virtual asa cum este in viata, el o sa imi puna o intrebare la el pe blog si eu o sa-i raspund la mine”, l-a completat Adela cu umorul caracteristic.

banner


 

Denisa Macovei

Citește și...