Povestea completa a fratelui secret al lui Adrian Minune! Cine este de fapt si cu ce se ocupa Mayc Simionescu!

Publicat: 22/05/2014 | 12:06
Povestea completa a fratelui secret al lui Adrian Minune! Cine este de fapt si cu ce se ocupa Mayc Simionescu!

Una dintre cele mai apropiate persoane ale manelistului Adrian Minune a fost tinuta mereu la secret. Si pe buna dreptate! Reputatia fratelui mai mic al cantaretului este cel putin… periculoasa!

De el ar trebui sa se teama Franco! Fratele mai mic a manelistului Adrian Minune nu a dorit sa apara in lumina reflectoarelor, nici macar tangential cu fratele lui celebru. Putini stiu insa si de ce cantaretul nu a insistat ca Mayc, asa cum este alintat fratele lui Minune, sa iasa pe interval.

Adrian Minune

“Mayc este un barbat foarte violent, care bate numai daca il calca cineva pe coada. El este cel mai smecheras din familie, umbla cu multi tipi periculosi si se lauda peste tot ca are spate. Spre deosebire de Adrian, nu a avut noroc nici la femei, pentru ca nu sties a se faca placut. Degeaba le aduce flori daca nu stie sa vorbeasca”, a declarat un apropiat al familiei.

Fratele lui Adrian Minune

Mai mult, Mayc Simionescu nu a contenit nici pana acum sa se dezlipeasca de Adrian, si a ales sa locuiasca impreuna cu el si familia manelistului. Iar firea lui violenta s-a vazut si in episodul telenovelistic consumat in Stefanestii de Jos, dupa fuga nepoatei sale, atunci cand fratele lui Adrian a avut grija sa “puna la punct” toti jurnalistii care le dadeau tarcoale.

Franco si Carmen au fost despartiti de catre politisti
Franco si Carmen au fost despartiti de catre politisti

Carmen se muta cu iubitul

Situatia a ramas amortita la casa lui Adrian Minune, acolo unde s-a transat viitorul lui Carmen si a iubitului ei, Franco. Manelistul pare ca s-a resemnat si a alsat-o pe fiica lui sa aleaga singura. Ceea ce s-a si intamplat. Drept dovada ca a ales sa se mute cu iubitul ei, Franco.

Citeste si Franco si Carmen, prima iesire in public in postura de logoditi! Cum i-au filmat paparazzii si ce au facut cand au iesit din casa!

Am aflat ce i-a spus Minune fiicei sale, cand s-a intors acasa: “Luni la prima ora, vom…” Carmen a izbucnit in plans…

(M.A.)
 

Citește și...