Acasă » Exclusiv » Povestea fabuloasă a lui Daniel Pavel, prezentatorul Survivor de la PRO TV! ”Vindeam cauciucuri în port!”

Povestea fabuloasă a lui Daniel Pavel, prezentatorul Survivor de la PRO TV! ”Vindeam cauciucuri în port!”

De: Sabin Tudor 06/01/2024 | 23:51

Din 16 ianuarie, publicul telespectator poate urmări show-ul Survivor All Stars, la Pro TV și pe VOYO. Chiar înainte de plecarea către filmări, în Republica Dominicană, prezentatorul Daniel Pavel a trecut prin studioul emisiunii CANCAN EXCLUSIV. Istorisirile “Domnului Dan” au fost remarcabile, relatate de povestitorul ce moderează lupta dintre Faimoși și Războinici. Cum a ajuns, de fapt, Daniel Pavel să prezinte show-ul de pe Pro TV, dar și ce a făcut înainte de Survivor, aflați din prima ediție a emisiunii CANCAN EXCLUSIV din 2024!

Reamintim că din echipa Faimoșilor, în acest an, vor face parte: Zannidache (sezonul 2), TJ Miles (sezonul 3), Cătălin Moroșanu (sezonul 2), Jorge (sezonul 4), Jador (sezonul 2), Andreea Tonciu (sezonul 3), Roxana Nemeș (sezonul 2), Elena Ionescu (sezonul 1), Ana Porgras (sezonul 2) și Ștefania Stănilă (sezonul 4).

Tabăra albastră, a Războinicilor va fi alcătuită din: Alex Delea (sezonul 3), Iancu Sterp (sezonul 1), Relu Pănescu (sezonul 3), Robert Moscalu (sezonul 4), Andrei Ciobanu (sezonul 1), Lola Crudu (sezonul 1), Ștefania Ștefan (sezonul 3), Alexandra Duli (sezonul 3), Maria Lungu (sezonul 4) și Maria Chițu (sezonul 1).

( NU RATA: MIȘCAREA ULUITOARE FĂCUTĂ DE PRO TV: CÂȘTIGĂTORUL E OUT! CANCAN.RO A INTRAT ÎN CULISELE SHOW-ULUI SURVIVOR ALL STARS 2024 )

Povestea neștiută a lui Daniel Pavel, prezentatorul Survivor All Stars: „Vindeam cauciucuri second-hand ca să mă întrețin, să am banii mei!”

CANCAN EXCLUSIV: Ți-ai vizualizat vreodată drumul și reușitele?

Daniel Pavel: Am fost un povestitor. Încă de mic, povesteam în ani ’80 filmele pe casetă, pe care apucam să le văd, eu cu prietenii mei. Le povesteam celor care nu vedeau, care n-aveau video. Aia a fost un fel de școală a vieții, școala poveștii, am vrut să povestesc, iar mai apoi leadershipul. Îmi povestea taică-miu, recent, că într-un anumit context a spus «pe ăsta îl fac președinte». Și am fost președintele Ligii Studenților. O anumită proiecție a existat, dar nu aș putea să spun «uite, aș vrea să fiu unul dintre cei mai cunoscuți prezentatori de televiziune ai țării». Pofta vine mâncând și așa am ajuns aici.

Daniel Pavel a oferit un interviu de senzație în cadrul emisiunii CANCAN EXCLUSIV, difuzată pe YouTube (Foto: captură video)

CANCAN EXCLUSIV: Tehnic, ți s-a întâmplat?

Daniel Pavel: Mi s-a întâmplat, dar acest «peste noapte» a însemnat sute, mii de ore de emisie live, zeci de mii prin record, ca să ajung în acest proiect pe care noi acolo îl definim, dacă am face o comparație cu domeniul medicinei, noi suntem medicina de traumă, de război. Noi tratăm imediat lucrurile, reparăm, pansăm, îl trimitem pe combatant la treabă. Asta e televiziunea de reality game-show, e dură, e acum.

Partea de ofițer de marină, partea de om de vânzări, Sabin, iarăși e o premieră la tine și din toată inima o spun, eu am vândut cauciucuri în Oborul din Constanța, în studenție. Diminețile, de la 4 dimineața, dobrogenii știu ce înseamnă toamna și iarna în Constanța, vindeam cauciucuri second-hand ca să mă întrețin, să am banii mei.

Părinții îmi dădeau, vorbim de România anilor 1990, și vindeam  cauciucuri sâmbăta și duminica. Și acolo e o poveste, cauciucurile se plimbaseră peste tot, prin Europa, aveau și ele o poveste, la nivel de metaforă. Am făcut-o un număr de luni, cam un an, apoi m-am dus cu Liga Studenților.

CANCAN EXCLUSIV: Tu acolo ai învățat să îți exerciți oralitatea și funcția persuasivă?

Daniel Pavel: Exact, pentru că erau cauciucuri second-hand, erau samsari, oameni care știau, să vinzi castraveți grădinarilor, e o chestie!

( CITEȘTE ȘI: DANIEL PAVEL ȘI ANA MARIA POP AU PREGĂTIT O NUNTĂ CA-N POVEȘTI, IAR CANCAN.RO ARE TOATE DETALIILE. “VA FI PICATĂ DIN CER!” )

Daniel Pavel dezvăluie cum a ajuns să prezinte proiectul Survivor, după o probă susținută prin telefon, în anul 2020 (Foto: Instagram)

Vedeta de la Pro TV dezvăluie cum a ajuns, concret, la cârma formatului Survivor

CANCAN EXCLUSIV: Dar cum ai ajuns să prezinți Survivor, cum s-a întâmplat?

Daniel Pavel: Eu am bătut la ușa postului care opera atunci această licență, acest format. Eram la Viena, în calitatea mea de redactor-șef. La finalul anului, 31 decembrie 2020, plină pandemie, mai ales în Austria, mie îmi expira contractul de patru ani cu ei. Era o prelungire, eram în discuții, nu eram foarte mulțumit, nici ei, în momentul ăla lucrurile nu erau aliniate fix unde ne doream, de ambele părți. Părerea mea e că eu le rezolvasem niște situații și eram un contry manager doribil în continuare.

Ei au zis să negociem, în momentul ăla eu am bătut la ușa acestei televiziuni care opera formatul și mi-au spus «dă un casting». Pe telefon a plecat castingul ăsta, a fost pe 20 decembrie, pe 21 decembrie am avut o discuție. Am primit un telefon, «suntem on it» și de Ajun, pe 24 decembrie, mi s-a spus «pe 1 ianuarie pleci din Viena», adică a fost o săptămână. «O săptămână te prezinți în Dominicană». Am zburat Viena-Istanbul-Dominicană, era un format mai strâns un pic, nu știam unde mă duc. Am avut, însă, încredere în niște oameni minunați, care au crezut și ei la rândul lor în mine. Au zis «ăsta ar putea să fie». Eu aveam deja presemnat, un gentleman agreement, cu o televiziune locală din Viena. Acolo trebuia să încep pe 3 ianuarie, exact când am început în Dominicană.

I-am sunat pe oameni și le-am spus că nu pot să mă duc, ei mi-au spus că mă așteaptă în primăvară. Restul este istorie, pentru că undeva pe 10 iulie a fost finala acelui sezon, pe 12 iulie am venit la București. Nu am putut să ieșim din Aeroportul Otopeni trei ore, cu concurentul câștigător, Zanni, se întoarce la All Stars acum, a fost o nebunie. Toată viața mea de la Viena s-a schimbat, iubita pe care o aveam atunci, totul a rămas în urmă, iar eu am intrat într-o nouă dinamică, m-am întors acasă la București și m-am întors, zic eu, acasă în Survivor.

Survivor All Stars, show-ul moderat de Daniel Pavel, debutează la Pro TV și pe VOYO din 16 ianuarie (Foto: Instagram)

CANCAN EXCLUSIV: Tu ai plecat, în ianuarie, și ai rămas acolo până în iulie?!

Daniel Pavel: Proba a fost prin telefon, de la Viena, s-a dus în Istanbul, s-a plimbat proba asta, au spus «ăstuia merită să-i dăm o șansă», e extraordinar că s-a întâmplat asta. A contat și viteza de deplasare, am zis «asta e, am un vaccin făcut, dă-i drumul». A fost o șansă extraordinară, dar cine știe ce alt tip de discuții au curs prin spate, că niciodată nu le-am aflat. n-am avut timp și după aceea publicul deja m-a adoptat, în momentul în care am apărut și au avut loc primele emisiuni.

CANCAN EXCLUSIV: Au mai fost și alții care dădeau probă atunci?

Daniel Pavel: Da, au mai fost, dădeau din România, eu eram the „underdog” (n.r. „cel cu mai puține șanse”). Eu n-am avut Instagram. Mi-am făcut atunci, mi se pare că pe 28 decembrie, am avut șase urmăritori, nici măcar toată familia. Urmăritorii au crescut exponențial și am închis primul sezon la 48.000. A fost un lift de mare viteză, îi sunt recunoscător Domnului că proiectul în sine e așa cum e!

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected], să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Sabin Tudor figurează ca reportrer special în cadrul publicației CANCAN.RO, site apartenent al trustului Gândul Media Network. A început să lucreze în mass media din anul 2021, după frecventarea cursurilor Facultății de Jurnalism și Științele citeste mai mult
Parteneri
REȚETA de cozonac a lui Cătălin Scărlătescu. Renumitul chef a dezvăluit secretul său
REȚETA de cozonac a lui Cătălin Scărlătescu. Renumitul chef a dezvăluit secretul său
FOTO. Antonia, ce apariție! Nimeni nu se gândea că o va vedea așa
FOTO. Antonia, ce apariție! Nimeni nu se gândea că o va vedea așa
Cu ea s-a DISTRAT Pescobar de 1 mai! Cine e Lavinia, BOMBA sexy care s-a LIPIT de el
Cu ea s-a DISTRAT Pescobar de 1 mai! Cine e Lavinia, BOMBA sexy care s-a...
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
Latura rușinoasă a lui Ion Creangă. Cum devenise amantul femeilor căsătorite și cum a ajuns să aibă un copil din flori, cu o călugăriță
Latura rușinoasă a lui Ion Creangă. Cum devenise amantul femeilor căsătorite și cum a ajuns...
„Am crezut că sunt iubit. Pleacă!” Pepe a aruncat verigheta și nu s-a mai uitat înapoi! Adevărul din spatele gestului său
„Am crezut că sunt iubit. Pleacă!” Pepe a aruncat verigheta și nu s-a mai uitat...
Un fost ministru a fost filmat omorându-și în bătaie soția, într-un restaurant. Imaginile au stârnit o revoltă uriașă
Un fost ministru a fost filmat omorându-și în bătaie soția, într-un restaurant. Imaginile au stârnit...
Trupul unei tinere a fost turnat în beton în urmă cu peste 50 de ani. Abia acum polițiștii au aflat cine este și povestea ei ciudată
Trupul unei tinere a fost turnat în beton în urmă cu peste 50 de ani....
La câți KM se schimbă ambreiajul mașinii? Primele semne al ambreiajului uzat
La câți KM se schimbă ambreiajul mașinii? Primele semne al ambreiajului uzat
Cine este, de fapt, micutul  Lucas! Tzancă Uraganu a spus tot: „Vreau să clarific așa puțin”. Artistul a făcut dezvăluiri emoționate despre micuțul răpus de cancer
Cine este, de fapt, micutul Lucas! Tzancă Uraganu a spus tot: „Vreau să clarific așa...
Biletul de adio al fetei de 13 ani care s-a aruncat de la etaj, pentru mama ei: Meriți!
Biletul de adio al fetei de 13 ani care s-a aruncat de la etaj, pentru...
Florin Piersic, ajuns de urgență pe masa de operație! Care este starea de sănătate a actorului?  „Nu se va anula nimic.”
Florin Piersic, ajuns de urgență pe masa de operație! Care este starea de sănătate a...
Strigăte și urlete de jale la priveghiul lui Lucas, nepotul lui Tzancă Uraganu care a fost răpus de cancer
Strigăte și urlete de jale la priveghiul lui Lucas, nepotul lui Tzancă Uraganu care a...
"Banii noștri s-au dus". Doi tineri s-au trezit fără 10.000 de dolari în cont. Era...
BANCUL ZILEI. Profesorul:- Bulă, poți sa-mi spui ce înseamnă abstract?
BANCUL ZILEI. Profesorul:- Bulă, poți sa-mi spui ce înseamnă abstract?
Când treci prin scanerul de securitate din aeroport agenții te văd dezbrăcat???
Când treci prin scanerul de securitate din aeroport agenții te văd dezbrăcat???
Fenomenul El Niño SE TRANSFORMĂ chiar sub ochii lumii! Ce înseamnă asta
Fenomenul El Niño SE TRANSFORMĂ chiar sub ochii lumii! Ce înseamnă asta
Lidia Buble a făcut anunțul: „Mă veți vedea în rochia de mireasă. Sunt gata de măritat, dacă trebuie și insistă cine trebuie...”
Lidia Buble a făcut anunțul: „Mă veți vedea în rochia de mireasă. Sunt gata de...
Vestea așteptată de toți pensionarii din România. Anunțul de ultimă oră făcut de Casa de Pensii
Vestea așteptată de toți pensionarii din România. Anunțul de ultimă oră făcut de Casa de...
Câți mici a comandat un singur român la o terasă de 1 Mai. Numărul l-a uimit până și pe grătargiu
Câți mici a comandat un singur român la o terasă de 1 Mai. Numărul l-a...
S-a dat lege în România. Închisoare cu executare. Și nu există excepții!
S-a dat lege în România. Închisoare cu executare. Și nu există excepții!
Doliu uriaș în Joia Mare, în România! S-a dus și el! Ce Om! Dumnezeu să-l țină în Lumină!
Doliu uriaș în Joia Mare, în România! S-a dus și el! Ce Om! Dumnezeu să-l...
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Rusia îşi intensifică producţia de armament, după ce Statele Unite au anunţat un nou ajutor pentru Ucraina
Rusia îşi intensifică producţia de armament, după ce Statele Unite au anunţat un nou ajutor...
INTERDICȚIE pentru șoferii din România. Sunt reţinute certificatul de înmatriculare şi plăcuţele
INTERDICȚIE pentru șoferii din România. Sunt reţinute certificatul de înmatriculare şi plăcuţele
Hal de spital. După ce le-a fost dat alt copil de la maternitate, doctorul le-a răspuns obraznic
Hal de spital. După ce le-a fost dat alt copil de la maternitate, doctorul le-a...
https://www.gandul.ro/diverse/cat-costa-porumbul-fiert-sau-copt-in-vama-veche-pana-si-acest-simplu-produs-a-ajuns-sa-fie-foarte-scump-20198989
https://www.gandul.ro/diverse/cat-costa-porumbul-fiert-sau-copt-in-vama-veche-pana-si-acest-simplu-produs-a-ajuns-sa-fie-foarte-scump-20198989
Ce a putut face miliardarul Ion Ţiriac pentru o vedetă uriaşă a României. Totul a ieşit la iveală abia acum
Ce a putut face miliardarul Ion Ţiriac pentru o vedetă uriaşă a României. Totul a...
Ce a putut să găsească o tânără într-un burger de pui cumpărat de la un fast-food celebru: „Era viu și mișca”
Ce a putut să găsească o tânără într-un burger de pui cumpărat de la un...
"Nu a murit nimeni, a murit artistul Alex Mica în sufletele voastre". Cântărețul care a...
Gabriela Cristea și Tavi Clonda, decizie radicală înainte de Paște. De ce au plecat cei doi soți în Italia. Fetițele au fost lăsate acasă
Gabriela Cristea și Tavi Clonda, decizie radicală înainte de Paște. De ce au plecat cei...
Singurele zodii care vor avea noroc pe toate planurile în următoarele două luni. Primesc șansa unică să-și schimbe viața complet
Singurele zodii care vor avea noroc pe toate planurile în următoarele două luni. Primesc șansa...
Mircea Badea, reacție dură după ”pensionarea” din învățământ a lui Klaus Iohannis: ”Cum? 20 de ani n-a trecut pe acolo!”
Mircea Badea, reacție dură după ”pensionarea” din învățământ a lui Klaus Iohannis: ”Cum? 20 de...