Primele declarații ale fotbalistului Florin Pancovici, după ce fiul lui s-a sinucis: „Suntem disperaţi! Suntem distruşi!”

Publicat: 27/02/2018 | 17:20

Contactat la scurt timp de la tragedia care s-a abătut asupra familiei sale, Florin Pancovici a făcut primele declarații după ce băiatul lui și-a pus capăt zilelor. În vârstă de 16 ani, Sebi a lăsat în locuință un bilet de adio, dar, deocamdată, nu s-a aflat ce a scris în el. Adolescentul învăța la un liceu din Ploiești.

Citește și: Cutremurător! Ce imagine sugestivă avea fiului lui Florin Pancovici la fotografia de copertă de pe Facebook. Apropiaților nu le vină să creadă când o văd

În cadrul unui interviu, fotbalistul Florin Pancovici a mărturisit că el și soția sa sunt devastați de durere și că nu își explică ce l-a determinat pe fiul lor, Sebastian, să se sinucidă. Adolescentul era înfiat de cunoscutul sportiv.

Nu ştim de ce Sebastian a ales să facă acest gest. Suntem disperaţi! Suntem distruşi! Poliţia urmează să stabilească de ce fiul meu s-a sinucis. Aşteptăm şi noi.„, a declarat sportivul cu vocea înăbușită de suspine și de durere în cadrul unei emisiuni.

Citește și: Mesajul de adio pe care fiul unui fotbalist din Liga 1 l-a lăsat înainte de a se spânzura! Tatăl său a încercat să…

Florin Pancovici s-a născut pe 4 februarie 1977 la Ploiești. A evoluat pe postul de mijlocaș stânga. De-a lungul carierei, sportivul a strâns 90 de meciuri în prima ligă din România, marcând 11 goluri. A jucat la Petrolul, FC Bihor Oradea, Bucovina Suceava, Ceahlăul, FC Vaslui, Inter Gaz, Nistro Ostaci și Minerul Lupeni. În eșalonul secund a strâns 61 de partide și a marcat 5 goluri. A debutat în prima divizie pe 1 august 1998, în partida Olimpia Satu Mare – Petrolul Ploiești, scor 3-0.

În vârstă de 40 de ani, Florin Pancovici este încă jucător activ, dar în competiţia judeţeană de fotbal (AFC Brebu).

Citește și...