Probleme la Cocosatu’? „Palatul micilor”, ridicat de patron inainte sa se sinucida, scos la vanzare pentru 1,5 milioane de euro!

Publicat: 06/12/2012 | 23:00
Probleme la Cocosatu’? „Palatul micilor”, ridicat de patron inainte sa se sinucida, scos la vanzare pentru 1,5 milioane de euro!

Mega-constructia ridicata la marginea Bucurestiului de catre “regele micilor”, inainte de a se sinucide, e acum de vanzare.

Imediat dupa ce Ion Oita, patronul de la restaurantul “Cocosatul”, s-a sinucis, in urma cu un an, apropiatii acestuia au declarat ca un motiv care l-ar fi determinat sa se spanzure ar fi fost problema banilor. Mai exact ca ar fi avut datorii foarte mari. Intr-un interviu acordat pentru CANCAN.ro, fiul cel mic al acestuia, George Oita, a negat orice problema financiara.

Florin este fiul vestitului Ion Oita, patronul restaurantului
Florin este fiul vestitului Ion Oita, patronul restaurantului „La Cocosatu'”. Acesta s-a sinucis in anul 2011

„Tatal meu nu a avut datorii sau imprumuturi la camatari, asa cum s-a vehiculat dupa moartea lui. Se dedicase trup si suflet acestui business, nu-si mai luase un concediu de 13 ani”, a spus tanarul mostenitor al afacerii.

Chiar si-asa, lucrurile nu par sa fie roz in familia Oita. Desi, din strada, lucrurile se vad altfel. Oita a construit un imobil imens, cu doua etaje, de 600 de metri patrati, unde voia sa-si extinda afacerea. “Si-a dorit sa faca un palat al micilor, insa nu i-au mai ajuns banii si finisarea cladirii a fost lasata de izbeliste”, a declarat un apropiat al familiei.

Palatul micilor, construit de Ion Oita

Drept dovada ca a fost scoasa la vanzare, cu tot cu cei 1.000 de metri patrati cat reprezinta curtea interioara. “Casa este intabulata, are toate actele ok si se vinde cu un million si jumatate de euro.Totul este open space, iar suma se poate negocia”, ni s-a raspuns la telefonul care anunta vanzarea.

In spatele acestui palat situat pe strada Ionescu Sintesti troneaza o vila aproape la fel de somptuoasa, tot cu doua etaje si mansarda, in care locuiesc toti membrii familiei Oita: Florin, George, si mama acestora, fosta sotie a patronului de la “Cocosatu”, Flori.

Palatul micilor, construit de Ion Oita

Ion Oita s-a spanzurat anul trecut in camera in care tinea contabilitatea afacerii sale cu mici, cea care de altfel l-a imbogatit. Fara sa lase vreun bilet de adio, lumea, inclusiv familia, nu a facut decat presupuneri despre ceea ce l-ar fi putut determina sa se omoare.”Era bolnav, intr-adevar. Si acum incercam sa punem cap la cap tot ce s-a intamplat ca sa ne dam seama ce l-a determinat sa faca asta”, a mai precizat George Oita.

Maria Apostol

 

Citește și...