PSG luptă la Rennes pentru calificare aîn finala Cupei Ligii Franţei!

Publicat: 30/01/2018 | 16:00
PSG luptă la Rennes pentru calificare aîn finala Cupei Ligii Franţei!

Rennes va primi în această seară de la ora 22:05 pe „Roazhon Park” vizita liderului autoritar din Hexagon, PSG în prima semifinală a ediţiei din acest an a Cupei Ligii. Aflată pe primul loc în Ligue 1 cu 59 de puncte, PSG porneşte ca mare favorită în această seară în fieful celor de la Rennes. 

Gazdele pot spera însă la o surpriză având în vedere că singurele înfrângeri din acest an în Franţa ale celor de la PSG au fost înregistrate în deplasare în jocurile cu Strasbourg şi Lyon.

În campionat, Rennes se află pe locul 8 cu 31 de puncte. Într-un clasament al jocurilor susţinute pe teren propriu, Rennes se află abia pe locul 17 cu 16 puncte având cinci vuictorii, un egal şi cinci înfrângeri.

În 16-imile de finală Rennes a trecut cu 2-1 de Dijon, în optimi a învins Marseille cu 6-4 la penalty-uri după ce la finalul timpului regulamentar ţşi a celor două reprize de prelungiri scorul a gost egal, 2-2, pentru ca în sferturile de finală în faţa propriilor fani pe „Roazhon Park”, Rennes să elimine Toulouse cu 4-2. De partea cealaltă, PSG a intrat în focurile competiţiei abia în faza optimilor, reuşind să se impună cu 4-2 pe terenul celor de la Strasbourg. Tot la o diferenţă de două goluri, scor 2-0 s-a impus PSG şi în sferturile de finală ale ediţiei din acest an a Cupei Ligii Franţei, câştigând cu 2-0 confruntarea de pe terenul celor de la Amiens. Partida dintre Rennes şi PSG va fi transmisă în direct începând cu ora 22:05 pe Digi Sport 3.

În celaltă semifinală a Cupei Ligii Franţei se vor duela Monaco şi Montpellier, partida urmând a avea loc mâine de la ora 22:05.

Jocurile din semifinalele Cupei Ligii Franţei se vor disputa într-o singură manşă învingătoarele urmând a se duela pentru trofeul pus în joc în acest an.

 

Cristi P.