Raluca Podea a pozat sexy și fără sutien. Fanii au rămas blocați când au văzut cum arată sânii blondei

Publicat: 10/02/2019 | 15:42

Raluca Podea a incendiat Internetul în acest weekend, după ce a făcut publică o imagine în care a pozat sexy și fără sutien! Fostul “iepuraş Playboy” a primit o mulțime de complimente, deși sânii care i se pot vedea în toată splendoare, pentru că nu are cămașa închisă, sunt inestetici. Cârcotașii au comentat pe marginea acestui subiect.

Citește și: Raluca Podea, mărturisiri despre Florin Pastramă: ”Fostul meu iubit a ales faima în locul dragostei mele”

Raluca Podea a pozat sexy și fără sutien! Cum arată sânii focoasei blonde

Îmbrăcată cu o cămașă albă cu mâneci, pe care a lăsat-o deschisă și o pereche de chiloți asortați – așa s-a lăsat fotografiată Raluca Podea în urmă cu câteva ore, pe care ulterior, a făcut-o publică pe conturile ei de socializare. Când au văzut poza HOT, mulți dintre fani au rămas blocați pe cadrul sânilor blondei, pe care i-au analizat milimetru cu milimetru. Aceștia par inestetici și, în timp ce gurile rele o critică pentru acest lucru, fanii vedetei sunt de părere că totul s-a întâmplat din cauza poziției în care stră. Când a urcat pe Internet imaginea, Raluca Podea a scris în dreptul ei: “Xoxo”, simbol care în limba engleză înseamnă: “Îmbrățișare și săruturi”.

Citește și: Cumnatul lui Pepe şi-a înşelat iubita! El și Raluca Podea aveau planuri de nuntă!

“Minunată și senzuală Lady 👍❤️”, “Super sexy și frumoasă🌸😚💋🌼”, “Ești cea mai scumpă doamnă, sexy si minunată!💋🤗😍👍💖❤️”, “Te ador ❤”, “Frumos tot ce se vede 😉” sunt cinci dintre comentariile pe care i le-au lăsat admiratorii și admiratoarele.

Citește și: Raluca Podea s-a lăsat stropită cu apă din cap până în picioare! S-a văzut totul prin maioul alb

Astăzi, Raluca Podea, care își crește băiețelul singură, a mers la sală… pentru că trupul de zeiță și-l menține cu ore grele de antrenament, dietă și multă disciplină. “#work #eathealthy #love” este mesajul pe care l-a scris în dreptul pozei de mai jos.

Citește și...