Reactia Renatei dupa ce Leo de la Strehaia i-a dat papucii de ziua ei: „Este gelos si foarte posesiv”

Publicat: 19/06/2014 | 00:17
Reactia Renatei dupa ce Leo de la Strehaia i-a dat papucii de ziua ei: „Este gelos si foarte posesiv”

Dupa ce Leo de la Strehaia s-a despartit de ea, Renata iese la atac si isi spune propria varianta cu privire la adevaratul motiv care a dus la separare.

Renata spune de unde au pornit neintelegerile dintre ea si Leo de la Strehaia.  „Este foarte gelos si foarte posesiv.  Ce viseaza noaptea imi reproseaza ziua. Nu are ce sa-mi reproseze. L-am rugat sa petreaca mai mult timp cu mine”, a spus Renata la Antena 1

Leo i-a dat papucii Renatei prin intermediul CANCAN.RO. „I-am dat papucii de ziua ei… De ce? Ca asa am vrut eu! Decizia este definitiva si irevocabila. Clar, de data asta nu mai avem nicio sansa de impacare. Nu ne mai intelegeam si chiar nu mai avea niciun rost acesta relatie. In relatia noastra a intervenit si mama lui”, a povestit Renata la Antena 1

Leo Strehaia

Leo s-a simtit neglijat si nemultumit de cum mergea relatia, a pus punct povestii de iubire. „Toata ziua era prinsa, ba la emisiuni, ba la coafor. Sper sa aiba success in continuare si sper sa nu ajunga si ea ca fostele mele, ea sper sa evolueze, ca de Jasmine, de exemplu, n-am mai auzit nimic” a declarat Leo de la Strehaia in exclusivitate pentru CANCAN.RO.

Face tot ce-i cere inima

Daca pana de curand, Renata nu isi permitea sa fie surprinsa in asemenea ipostaze, fiind iubita lui Leo de la Strehaia, acum bruneta poate face tot ce ii pofteste inima.

Citește și...