Real Madrid-PSG, finala din optimile Champions League!

Publicat: 14/02/2018 | 08:00
Real Madrid-PSG, finala din optimile Champions League!

Real Madrid-PSG este şocul optimilor din ceastă ediţie a Champions League. Eliminaţi din Cupa Spaniei şi aflaţi pe locul 4 în La Liga, „galacticii” lui Zinedine Zidane nu au decât varianta calificării în sferturile de finală pentru a salva acest sezon. 

Experienţa Realului poate cântări decisiv în privinţa calificării în sferturile de finală, madrilenii fiind echipa care a câştigat ultimele două ediţii ale Champions League.

„Vom juca în faţa unei mari echipe cu jucători excelenţi, pe care îi respectăm mult. Dar noi am demonstrat că avem un grup foarte puternic, unit cu multă experienţă în această competiţie. Meciurile dintre Real Madrid şi PSG sunt de genul care pot marca un sezon întreg”, a declarat Ronaldo înaintea partidei, completat de Zidane: „Ne cunoaştem forţele şi suntem capabili să schimbăm imediat tendinţa. Este adevărat că regularitatea a fost problema noastră, dar o stare nu prea bună poate interveni într-un sezon. Am un lot foarte bun şi vom răspunde provocărilor care ne apar în faţă”.

Partida Real Madrid- PSG va începe la ora 21:45 şi va fi transmisă în direct de Telekom Sport.

În celălalt meci al zilei din cadrul optimilor de finală ale ediţiei din acest an a Champions League, FC Porto va primi pe teren propriu vizita celor de la Liverpool.

În primele două jocuri ale optimilor Champions League s-au consemnat rezultatele: Juventus- Tottenham 2-2 şi FC Basel- Manchester City 0-4.

                

Iată echipele probabile în Real Madrid- PSG

 

Real Madrid: K. Navas- Nacho, Varane, S. Ramos, Marcelo- Modric, Casemiro, Kroos- Bale, Benzema, C. Ronaldo

PSG: Trapp- D. Alves, Marquinhos, T. Silva, Kurzawa- Lo Celso, Rabiot, Verratti- Mbappe, Cavani, Neymar.

 

Cristi P. 

Citește și...