„Regele”, nemulţumit înaintea reluării Ligii I: „Cum să iei punctele pentru care am muncit?”

Publicat: 02/02/2018 | 11:00
„Regele”, nemulţumit înaintea reluării Ligii I: „Cum să iei punctele pentru care am muncit?”

Partida cu Astra pe care campioana o va susţine astăzi de la ora 20:45 în etapa a XXIII-a a Ligii I a fost trecută în plan secund de Gică Hagi. Regele şi-a exprimat încă o dată nemulţumirea vis-a-vis de sistemul competiţional şi a spus că pentru România cel mai indicat ar fi un campionat cu 18-20 de echipe, aşa cum se întâmplă în campionatele puternice ale Europei. 

„Trebuie 18 echipe ca în campionatele tari. România a câştigat Cupa Campionilor cu 18 echipe, nu cu play-off  şi play-out. Când mergeam la turneele finale nu erau 18 echipe? Poate e bine şi aşa, dar niciodată să nu iei 50% din puncte! Nu există aşa ceva, să-mi iei din munca mea. Să fie play-off şi play-out, dar să rămână punctele. Păi în februarie începe alt campionat! Unii dorm până atunci şi pe urmă semnează cu jucători care au 10-15.000 de euro pe lună”, a declarat Gică Hagi, managerul Viitorului.

Hagi ar dori ca regulamentul Ligii I să fie modificat şi spune că are un plan pentru a readuce oamenii pe stadioane. „Vreţi să vă spun cum aducem lumea pe stadion? Să facem un proiect clar, o viziune pentru următorii 10 ani. Eu îl am, cu 10 puncte, dar nu sunt implicat, nu sunt pe partea administrativă, ci pe cea tehnică. Nimeni nu mă ascultă. Eu nu vreau să fiu chibiţ, acolo sunt 21 de milioane”, a adăugat Regele.

 Viitorul va susţine astăzi de la ora 20:45 primul meci oficial din 2018 pe teren propriu cu Astra. Înaintea acestui meci, formaţia lui Gică Hagi este pe locul 6 cu 34 de puncte în timp ce Astra se află pe locul 4 cu 37 de puncte.

                      

Cristi P. 

Citește și...