Regele prinde glas şi compară Viitorul cu Real Madrid!

Publicat: 22/09/2017 | 07:00
Regele prinde glas şi compară Viitorul cu Real Madrid!

După victoria cu 3-0 obţinută la Ovidiu de Viitorul cu Juventus, Regele a prins din nou glas. Gică Hagi a ţinut să facă o comparaţie între ceea ce s-a întâmplat la Viitorul şi la Real Madrid anul trecut dar şi în acest an şi spune că echipa sa are puteresa să se redreseze. 

„Vedeţi ce poate Real Madrid? Ce s-a întâmplat cu noi în trecut, acea minune e ceva neprevăzut. Când ajungi să fii campion, e greu după aceea. Vedeţi Madrid acum prin ce pasă trece, nimic nu e întâmplător. Probabil şi la noi sunt lucruri normale. Nici noi n-am fost atenţi, dar încercăm să ne redresăm să revenim iar, să avem încredere, să avem curaj, să jucăm un fotbal bun. Au plecat 10 jucători, vrem alţii să intre. Cei care intră sunt tineri, trebuie să le găsesc momente când trebuie să-i bag în teren, să poată să crească. Ganea, e cel mai bun de pe teren. Se vedea că e un pas înaintea tuturor, chiar dacă a jucat mijlocaş. Un jucător polivalent, care a crescut enorm şi mă bucur pentru el”, a declarat Gică Hagi.

După acest succes, Viitorul s-a apropiat la trei puncte de ultimul loc care asigură prezenţa în play-off, fiind cu 14 puncte pe locul 8. Următorul meci al Viitorului în Liga I va avea loc la Botoşani, partida din runda a XII-a urmând a se juca luni de la ora 18:00.

                                              

Autor: Cristi P.                                            

Citește și...