„Renunt la televiziune”Anuntul care a luat prin surprindere o lume intreaga! Ce actor celebru vrea sa iasa din viata publica

Publicat: 24/02/2014 | 19:29
„Renunt la televiziune”Anuntul care a luat prin surprindere o lume intreaga! Ce actor celebru vrea sa iasa din viata publica

Un actor urias de la Hollywood este gata sa renunte la tot pentru a-i proteja pe cei dragi lui.

Actorul Alec Baldwin a declarat, intr-un interviu pentru cel mai nou numar al revistei „New York”, ca va trebui, cel mai probabil, sa isi faca bagajele si sa isi ia la revedere de la orasul sau indragit New York.

Articolul, intitulat „I Give Up” („Renunt”), detaliaza relatia tensionata a actorului in varsta de 55 de ani cu Shia LaBeouf, precum si disputa cu reteaua americana de televiziune MSNBC care a dus la anularea talk show-ului sau de scurta durata „Up Late”.

Anulata la sfarsitul lui noiembrie, emisiunea gazduita de castigatorul premiului Emmy fusese deja suspendata pentru doua saptamani la inceputul lunii, in urma insultelor adresate unui fotograf din New York, pe care un grup de aparare a drepturilor homosexualilor le-a considerat homofobe, insulte pentru care actorul si-a cerut ulterior scuze.

bald

In aproximativ aceeasi perioada, Baldwin se plangea de incalcarea repetata a dreptului la intimitatea sa si a familiei, afirmand intr-o scrisoare deschisa, prin intermediul Huffington Post, ca este dispus sa renunte la tot ca sa ii protejeze pe cei dragi lui.

Alec Baldwin vrea sa renunte la televiziune

„Daca este necesar sa renunt la industria de televiziune, la cinematografie, la teatru, la orice componenta de entertainment, ca sa aduc siguranta si pace in familia mea, atunci asta este o alegere usoara. Obsesia acestei tari pentru viata privata a oamenilor celebri este tragica”, a scris atunci actorul.

D.C.

Citește și...