Robertino Georgescu are Bentley-uri de 600.000 de euro, dar a plătit un sfert de milion € pentru primul Lamborghini Urus din România!

Publicat: 08/07/2018 | 21:43

Robertino Georgescu, cunoscut drept „Regele imobiliarelor”, a dat ”proba de șmecherie”. (Promotiile zilei la monitoare) A plătit un sfert de milion de euro pentru primul Lamborghini Urus din România, în condițiile în care are în garaj Bentley-uri în valoare de 600.000 €. CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, vă prezintă, în exclusivitate, imagini cu noua “bijuterie” a milionarului.

Robertino Georgescu este un multimilionar care se respectă. După incidentul în care a fost implicat în Popeşti-Leordeni, când a fost acuzat că ar fi „otrăvit” apa potabilă a localităţii cu… fecale, dezvoltatorul imobiliar a preferat să stea cât mai departe de lumina reflectoarelor. (Console si accesorii gaming)

Recent, „Regele imobiliarelor” și-a cumpărat un Lamborghini Urus care valorează nu mai puțin de 250.000 de euro! Mașina a început, deja, să fie rulată prin Capitală, însă cu foarte mare grijă. De un alb impecabil, SUV-ul este impunător. Are, încă, numere roșii, semn că a fost achiziționat cu foarte puțin timp în urmă. (VEZI AICI: APARIȚIE DE SENZAȚIE A LUI ROBERTINO GEORGESCU)

Robertino Georgescu nu se laudă doar cu acest Lamborghini SUV de ultimă oră. „Regele imobiliarelor” are și două Bentley-uri, semn că această marcă îi place în mod deosebit. Fiecare dintre ele valorează 250.000 de euro, la care se adaugă TVA-ul de 50.000 de euro. Astfel, ambele maşini valorează 600.000 de euro.

Apariţiile lui Robertino Georgescu, cu mașini, haine şi accesorii de la brand-uri celebre, sunt tot timpul spectaculoase. Atrage privirile tuturor de fiecare dată. Este un milionar care se respectă și care demonstrează că îi place să trăiască în lux. (VEZI ŞI: A tras Bentley-ul în faţă, a comandat un şpriţ ”ca de prânz” şi…)

Robertino Georgescu, condamnat pentru infectarea apei

În 2011, Robertino Georgescu a fost implicat într-o uriaşă controversă în Popeşti-Leordeni, unde a construit un ansamblu de locuinţe.

Scandalul s-a soldat cu un proces, în urma căruia Robertino Georgescu a fost condamnat de Judecătoria Cornetu la trei ani de închisoare pentru infectarea apei. Curtea de Apel București i-a redus însă pedeapsa la doi ani cu suspendare. Anchetatorii l-au acuzat pe Robertino Georgescu că, în calitate de investitor imobiliar, şi-ar fi pus muncitorii să racordeze ilegal ansamblul pe care l-a construit la canalizarea din Popeşti-Leordeni. (NU RATA, AICI: Cum l-am filmat în miezul zilei pe micuţul ”Şefu’”, cel mai iscusit general-multimilionar)

Muncitorii ar fi legat însă ansamblul la conducta de alimentare cu apă a oraşului. Locuitorilor din Popeşti-Leordeni a început, din acel moment, să le curgă la robinet apă cu excremente, motiv pentru care a şi început scandalul soldat cu respectivul dosar penal.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)