A tras Bentley-ul în faţă, a comandat un şpriţ ”ca de prânz” şi… Neobositul milionar NDD şi-a făcut schemele cu o puştoaică, dar… faţa ei spune totul!

Publicat: 21/09/2017 | 00:00

Dan Nicorescu nu mai are nevoie de prezentări! E un multimilionar care-şi satisface toate poftele, şi are multe! În primul rând, îi plac femeile frumoase. Conturile bancare au rolul lor, major chiar, iar Nicorescu apasă pedala insistenţei până la fund, aşa cum o face cu acceleraţia maşinilor sale doldora de cai putere. CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, l-a întâlnit pe Nicorescu în timp ce ”forţa” la o superbă blondă, tânără şi zveltă... (VEZI ŞI: MEGA-EXCLUSIVITATE. Milionarul englez rupe tăcerea după ce logodnica lui a ”fugit” cu Sexy-Mecanicul. ”Este amantul ei de un an! M-a rugat să o iert, să o primesc înapoi, dar…”)

Zi frumoasă de toamnă, la fix pentru a petrece lungit într-un fotoliu de terasă. Dan Nicorescu atât a aşteptat. Ca un fin prădător, milionarul şi-a scos la ”interval” una dintre renumitele sale maşini şi a dat o tură, prin centrul Capitalei. Avea itinerariul făcut. Ţinta: o blondă care, cel mai probabil, îi făcea nopţi albe.
 
(VEZI AICI: Milionarul Dan Nicorescu a blocat cartierul baştanilor cu… ”vaporul” de 200 de mii €!)
 
Omul de afaceri a acţionat cu nerv şi i-a dat întâlnire. Blonda nu l-a refuzat. S-au întâlnit la cafenea. Ea a venit pe jos, a atras priviri. Multe. Lui Nicorescu i-a plăcut. A ”preluat-o” galant, a ”introdus-o” în peisaj. A vorbit puţin cu ea, dar i-a sunat telefonul. A lăsat-o să se ”acomodeze”. Cam prea mult, dar, deh, afacerile-s afaceri.
 
(VEZI AICI: CANCAN.ro a obţinut imagini în premieră. Am pătruns în garajul secret al miliardarului. Probabil e cel mai scump din Bucureşti: are un Bentley, Lamborghini şi…)
 
Când a încheiat discuţia, i-a făcut semn ospătarului şi a comandat, de deschidere. Clasic, precum orice milionar care se respectă: şampanie! Tânăra nu a fost aşa de surprinsă. Nicorescu a atacat. A gesticulat şi i-a spus că poate comanda tot ce-şi doreşte inimioara ei. Fata s-a oprit la un suc de portocale. 
 
Nicorescu a tot încercat să-şi hipnotizeze ”prada”, însă după-amiaza lui de vânătoare s-a soldat, de data aceasta, cu un eşec. Cei doi au părăsit cafeneaua. El, uşor îngândurat, ea, cu o mină plictisită!

Cine este Dan Nicorescu

Cu siguranţă, milionarul este unul dintre cei mai excentrici oameni de afaceri. S-a afişat de nenumărate ori cu maşini de lux, unele făcute la comandă. 
Are o vilă spectaculoasă în zona de nord a Capitalei, pe care a umplut-o cu suveniruri, strânse din peste 50 de ţări. Are un adevărat parc auto, de fapt, o colecţie de maşini, dar şi de stilouri şi ceasuri, toate foarte scumpe. (CITEŞTE ŞI: Asta înseamnă să fii boss de boss: îţi laşi bijuteria „în scârbă”! Milionarul DAN NICORESCU: aşa se parchează Bentleyul de 200.000 de euro!)
 
Cine are mai multe detalii despre blonda cu care s-a întâlnit Dan Nicorescu este rugat să ne contacteze la adresa de e-mail pont@cancan.ro.
 
CRISTIAN BLĂNUŢĂ
Citește și...