Romanita le-a evitat pe celelalte doua femei din viata lui Adrian Iovan. A plecat inaintea lor si de la biserica si de la cimitir

Publicat: 24/01/2014 | 18:21


Romanita, ultima sotie a lui Adrian Iovan, a evitat sa stea vineri prea mult langa celelalte doua femei din viata pilotului, astfel ca a plecat inaintea lor atat de la biserica, cat si de la cimitir.

 Adrian Iovan a fost inmormantat cu onoruri militare la ora 16.00,  insa slujba de pomenire a inceput inca de la ora 12.00 la biserica Sfantul Ilie din Capitala. La sfantul lacas si-au facut aparitia si cele trei femeiei din viata lui Adrian Iovan: Valeria Grigore, prima sotie a acestuia, Romanita Iovan, ce-a de-a doua, si doctorita Mihaela Steriu, cu care pilotul s-a iubit ceva vreme.

Romanita a plecat prima

Romanita a plecat de la biserica impreuna cu sotul ei
Romanita a plecat de la biserica impreuna cu sotul ei

La scurt timp dupa ce slujba de pomenire a pilotului a luat sfarsit, Romanita a parasit biserica alaturi de Iulian Gogan, actualul ei sot. Creatoarea de moda avea lacrimi in ochi, insa a incercat sa nu se vada acest lucru. S-a uitat in jos , iar palaria ii acoperea privirea.

Fiica si prima sotie a pilotului au plecat de la biserica la zece minute dupa Romanita
Fiica si prima sotie a pilotului au plecat de la biserica la zece minute dupa Romanita

La aproximativ zece minute de la plecarea Romanitei, din biserica au iesit Valeria Grigore si fiica acesteia si a pilotului, dar si doctorita Steriu. Toate sufereau ingrozitor, lucru care se vedea cu ochiul liber.

Piloitul a fost inmormantat cu onoruri militare
Piloitul a fost inmormantat cu onoruri militare

De la biserica, toata lumea a mers la Cimitirul Bellu Catolic.

Situatia s-a repetat

Femeile din viata lui Iovan s-au intalnit la cimitir
Femeile din viata lui Iovan s-au intalnit la cimitir

Nici la cimitir Romanita Iovan nu a zabovit prea mult in compania celorlalte femei. A stat langa ele pana cand sicriul cu trupul neinsufletit al pilotului a fost coborat in groapa, iar la scurt timp a plecat.

Iovan

Prima sotie si fiica lui Iovan, dar si doctorita au mai ramas pret de zece minute, dupa care si-au luat “La revedere” de la pilot si s-au indreptat catre iesire.

Lacrimi si durere

Iovan

O multime de oameni au tinut sa fie prezenti la funeraliile lui Iovan, iar multi dintre ei aveau lacrimi in ochi . Nici celor trei femei nu le-a fost usor , iar la cimitir toate erau inlacrimate. Pilotul a fost inmormantat cu onoruri militare, un elicopter a survolat cimitirul in momentul in care Iovan era ingropat, iar fanfara militara a cantat Imnul National al Romaniei.(B.G.)

 

 

 

 

 

Citește și...