S-a despartit cu scandal de unul dintre cei mai puternici bancheri, acum e mama cu norma intreaga!

Publicat: 08/12/2013 | 01:00
S-a despartit cu scandal de unul dintre cei mai puternici bancheri, acum e mama cu norma intreaga!

Anamaria Florescu, fosta iubita a bancherului Robert Rekkers, de care s-a despartit cu scandal, si cu care are un copil, isi vede mai departe de viata.

Femeia a mers recent impreuna cu fiica sa intr-un centru comercial pentru a face cumparaturi, micuta fiind foarte bucuroasa de plimbare. Fosta iubita a bancherului reuseste sa se descurce si fara Robert Rekkers si isi imparte timpul intre serviciu si copil.

Anamaria Florescu si fiica ei
Anamaria Florescu si fiica ei

In momentul in care a ajuns la centrul comercial, Anamaria Florescu si-a ajutat fiica sa iasa din masina, dupa care a scos o trotineta si i-a dat-o micutei.

Anamaria Florescu

Foarte bucuroasa, fetita i-a multumit mamei sale, dupa care a inceput sa se plimbe cu trotineta, indreptandu-se catre intrarea in centrul comercial.

CITESTE SI…VREA SA-I IA COPILUL SI JUMATATE DIN AVERE

 

Despartire cu scandal

Robert Rekkers
Robert Rekkers

Anamaria Florescu s-a despartit cu scandal de Robert Rekkers, cel care a fost desemnat desemnat „Bancherul anului 2010”. Femeia a cerut in instanta copilul, jumatate din averea comuna si o pensie alimentara de 4.400 de euro.

Ea l-a acuzat pe acesta ca a terorizat-o si c a a batut-o. ca a batut-o crunt si ca a apelat la indivizi din lumea interlopa pentru a o pune la punct.

Relatiile dintre noi (Robert C. Rekkers si Anamaria Florescu – n.r.) sunt grav si iremediabil vatamate, situatie care impune incredintarea copilului spre crestere si educare unuia dintre parinti. Noi suntem despartiti in fapt, locuind la adrese diferite in Bucuresti, respectiv Cluj. Paratul are un comportament violent atat verbal, cat si fizic, m-a agresat in repetate randuri, provocandu-mi leziuni ce au necesitat mai multe zile de ingrijiri medicale”, sustinea Anamaria Florescu in dosarul aflat in trecut in instanta.

(B.G.)