S-au împușcat în fața unui club celebru din Mamaia + A trecut cu BMW-ul peste capul unuia dintre scandalagii

Publicat: 16/08/2019 | 17:45

CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, imagini șocante de la un mega-scandal care a avut loc în fața unui renumit club din Mamaia. Scene înfiorătoare s-au petrecut la intrarea în clubul EGO, după ce patru indivizi s-au luat la ceartă cu agenții de pază. La un moment dat, disputa a degenerat, iar unul dintre scandalagii a scos un pistol cu gloanțe neletale și a tras câteva focuri în plan vertical. (CITEȘTE ȘI: ”DEPUTATUL-ȘOSETĂ” & CUMĂTRUL LUI, MULTIMILIONARUL GINEL, VORBESC LA URECHE, LA COLȚ DE STRADĂ, DE FRICĂ SĂ NU FIE INTERCEPTAȚI DE SERVICII!)

D.A.S. (Departamentul de Anchete Speciale al Cancan.ro) a intrat în posesia unor informații de ultimă oră și a unor imagini de-a dreptul șocante legate de altercația care s-a petrecut în fața clubului EGO din Mamaia. (NU RATA: LA CINE SE AFLA DE FAPT ”TELEFONUL DISPĂRUT” AL LUIZEI?! UN VLOGGER CUNOSCUT DIN ROMÂNIA A FĂCUT O FARSĂ SCANDALOASĂ…)

Bătaie ca în Vestul sălbatic

Potrivit unor surse D.A.S, întreg scandalul ar fi pornit de la o tânără, care este surprinsă, de altfel, de camera de supraveghere în timp ce unul dintre scandalagii o urcă cu forța într-un BMW parcat în fața clubului. Imediat după ce tânăra este forțată să intre în mașină, între bărbații din fața clubului a izbucnit o adevărată răfuială. Cel care se pare că este iubitul tinerei l-a lovit puternic în față pe un alt bărbat cu care se presupune că fata ar fi intrat în contact și l-a lăsat inert pe caldarâm. Imediat, agenții de pază au intervenit să aplaneze conflictul, iar unul dintre scandalagii a scos un pistol neletal și a tras în plan vertical. (VEZI ȘI: SOȚIA CELEBRULUI CHEF DIN ANTENĂ A RENUNȚAT LA SUTIEN PE PLAJĂ + ȘI-A ETALAT POSTERIORUL EROTIC)

Momentul în care tânăra este suită cu forța în mașina

A trecut cu BMW-ul peste capul unuia dintre scandalagii

Din câte se pare, șoferul BMW-ului s-a speriat și a demarat în trombă, fără să țină cont că prietenul lui se află căzut lângă mașină. În graba de a dispărea din fața clubului, șoferul a trecut cu mașina peste capul bărbatului care era întins pe asfalt. Cel care l-a acroșat pe omul ieșit din club a fugit, dar a fost identificat și prins după aproximativ o oră, fiind dus la audieri. În cauză, oamenii legii au întocmit un dosar de cercetare penală. (NU RATA: MORMÂNTUL DENISEI MANELISTA A DEVENIT LOC DE PELERINAJ!)

Șoferul a trecut cu BMW-ul peste capul unuia dintre scandalagii

”Poliţiştii au identificat un bărbat cu hemoragie”

”Ajungând în zona respectivă, poliţiştii au identificat un bărbat cu hemoragie, ce acuza dureri, care a şi fost transportat la spital, iar din primele verificări s-a stabilit că în faţa clubului ar fi avut loc o altercaţie între mai multe persoane, în urma căreia acesta ar fi fost lovit în zona feţei şi ulterior accidentat de un autoturism, cu care presupuşii agresori ar fi fugit”, precizează reprezentanții polițiștilor, într-un comunicat de presă.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...