Acasă » Trending » Scandal amoros în showbiz! Fostul concurent de la ”Puterea Dragostei” e ”bombardat”! Le-a furat iubitele fraților luptători

Scandal amoros în showbiz! Fostul concurent de la ”Puterea Dragostei” e ”bombardat”! Le-a furat iubitele fraților luptători

De: Diana Măcică 20/02/2023 | 23:40

Între George Zănoagă și Alex Bobicioiu par să se încingă spiritele înainte de gala RXF 43. Chiar dacă cei doi combatanți nu vor fi adversari, în cadrul conferinței din data de 19 februarie, fosta ispită de la „Insula Iubirii” și fostul concurent de la „Puterea Dragostei” au avut parte de un schimb de replici. Ba chiar George Zănoagă l-a stropit cu apă pe Alex Bobicioiu. CANCAN.RO a stat de vorbă cu fosta ispită de la „Insula Iubirii”, iar între el și Bobicioiu ar mocni un foc care datează de ani buni. Vă prezentăm declarațiile exclusive!

Alex Bobicioiu este în prezent partenerul de viață al Siminei Loica, fosta concurentă de la „Puterea Dragostei”, cea cu care Alex Zănoagă, fratele lui George, are un copil. Totuși, între fosta ispită de la „Insula Iubirii” și fostul concurent de la „Puterea Dragostei” s-au cam încins spiritele chiar în data de 19 februarie, atunci când a avut loc conferința de presă a galei RXF 43. Ambii urmează să se lupte-n cușcă pe 21 februarie, însă adversarii lor sunt alții.

În exclusivitate pentru CANCAN.RO, George Zănoagă a explicat de ce s-a ajuns la un schimb de replici între cei doi, ba chiar a spus și de ce l-a stropit cu apă pe Alex Bobicioiu. Se pare că în urmă cu aproximativ 10 ani, fostul concurent de la „Puterea Dragostei” a aspirat la partenera de viață de atunci a fostei ispite de la „Insula Iubirii”.

George Zănoagă l-a stropit cu apă de Alex Bobicioiu / (Sursa: Instagram)

(NU RATA: Ce a răspuns George Zănoagă când a fost întrebat cine este mama fetiței lui, Zahira)

„I-am aruncat cu apă în față”

După spusele lui George Zănoagă, Alex Bobicioiu a făcut comentarii ironice pe rețelele de socializare despre fosta ispită de la „Insula Iubirii”, însă fără să primească vreun răspuns. În cadrul conferinței RXF, George Zănoagă i-a dat ocazia lui Alex Bobicioiu să-i spună în față tot ceea ce considera de cuviință, însă cel din urmă a încercat să se eschiveze. Acela a fost momentul în care George Zănoagă i-a aruncat apă în față lui Alex Bobicioiu.

„Eu am înțeles că el a avut o chestie în trecut cu fratele meu, nu m-am băgat, n-am zis absolut nimic, n-am vrut să intru în povestea asta. Ideea este că după toate fazele astea, Bobicioiu tot intra live pe TikTok și își dădea cu părerea despre mine sau despre istoricul meu sportiv. Eu nu am ajuns, Bobicioiu care, în momentul de față, are grijă de nepotul meu și are o conexiune indirectă cu familia noastră, să fiu ironizat pe social media unde sunt foarte mulți oameni și urmăresc foarte mulți oameni, având în vedere că nu i-am zis nimic și nu i-am făcut nimic. 

Acum, când a fost conferința de presă, l-am pus în fața faptului împlinit și i-am zis să fie asumat, să-mi spună în față ce a zis pe live. El o tot dădea cotită, încerca să facă pe băiatul bun. Eu n-am suportat să văd un om care minte și încearcă să fraierească lumea așa pe față. O tot dădea cotită și în momentul ăla m-am enervat și i-am aruncat cu apă în față”, a spus George Zănoagă, în exclusivitate, pentru CANCAN.RO.

„Oricum este un frustrat

Fosta ispită de la „Insula Iubirii” a susținut, pentru CANCAN.RO, că este dispus să se lupte în ringul cu circuit închis cu Alex Bobicioiu.

„Eu am fost mai vocal, eu sunt altfel decât Alex (nr. fratele său, Alex Zănoagă) și eu i-am spus lui niște lucruri care l-au deranjat. Eu am zis două, trei vorbe prin care el s-a simțit, s-a ofuscat și s-a frustrat, și oricum este un frustrat, și lui probabil chestiile astea i-au rămas în cap. 

Eu știu când vine Bobicioiu, că ba eram acasă, ba mai trecea cu Simina și-l lua pe cel mic de la fetița mea, că se mai jucau împreună, dar niciodată n-am ieșit la el să-i zic ceva, nici măcar să-l salut. OK, e treaba lor, nu mă bag, dar după când îl văd în online că vorbește despre mine și e tare în gură, el venind cu o zi două înainte la mine pe stradă, normal că mi se declanșează un pitic pe creier. 

Sincer să fiu, mi-am dat seama aseară că nu merită să fac vreo chestie negativă cu el ilegal. Legal am zis că mă bat cu el în cușcă, pentru că, din ce zicea în declarațiile lui, nu îi e frică, deși reacția lui a fost alta. Zic «OK, nu ți-e frică, ai făcut și tu sport înainte», că a făcut lupte libere, că asta a zis la conferință că «Domne, am făcut și eu lupte libere șase ani de zile», «Hai să luptăm frumos». Dar dacă tu mă ironizezi și mă iei la 13-14 și eu nu zic nimic despre tine și în momentul în care ne vedem face to face îți dau dreptul la replică și mă iei pe la Ploiești, păi atunci înseamnă că avem o problemă”, a continuat fosta ispită de la „Insula Iubirii”.

„Înainte să fac gestul ăla cu apa, eu am vrut să-i dau una după ceafă”

George Zănoagă a mărturisit că el și Alex Bobicioiu se cunosc de aproximativ 10 ani, căci frecventau aceeași sală de forță, iar fostul concurent de la „Puterea Dragostei” i-ar fi trimis mesaje partenerei de viață de atunci a fostei ispite de la „Insula Iubirii”.

„Cred că el are o frustrare de mult pe mine pentru că noi ne știm de 9-10 ani de zile. Eu atunci am avut o relație cu o față, de 3-4 ani, după care a venit și Bobicioiu. Cum a fost la Alex. Bine, eu mă despărțisem, nu mai eram de câteva luni, dar, din ce știu eu, el îi dădea mesaje pe Facebook sau pe Hi5 era atunci, alea vechi de socializare. Pentru că noi frecventam aceeași sală, mergeam la Crângași la aceeași sală. Atunci eram mai mic, nu l-am băgat în seamă. Pe parcurs, uite că ne-am reîntâlnit. 

El la toată lumea face așa pentru că am auzit mai multe povești despre el de la mai mulți prieteni, cunoștințe și așa mai departe. 

Înainte să fac gestul ăla cu apa, eu am vrut să-i dau una după ceafă, dar m-am gândit că decât să-i dau vreuna și după să am probleme cu RXF și așa mai departe, poate nu mai intram în luptă, nu știu, mi-am făcut o grămadă de filme, am zis să-i dau cu apă să-l trezesc la realitate”, a încheiat George Zănoagă, în exclusivitate, pentru CANCAN.RO.

Fostul concurent de la „Puterea Dragostei” i-ar fi trimis mesaje partenerei de viață, de acum zece ani, a lui George Zănoagă / (Sursa: Instagram)

(VEZI ȘI: George de la Insula Iubirii a devenit tătic! Prima imagine cu fetița fostei ispite de la Antena 1)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected], să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. A intrat în presă în anul 2021 lucrând ca reporter/redactor pentru Antena Stars, post de televiziune aparținător al trustului media Intact. Pasionată de astrologie și horoscop, citeste mai mult
Parteneri
Stațiunea unică în România, de care puțini turiști știu. Aici se găsește „cel mai bine păstrat secret din Apuseni
Stațiunea unică în România, de care puțini turiști știu. Aici se găsește „cel mai bine...
Gigi Becali a donat 25.000.000 de euro. Dezvăluirea a venit chiar înainte de Înviere
Gigi Becali a donat 25.000.000 de euro. Dezvăluirea a venit chiar înainte de Înviere
A INCENDIAT plajele din Grecia! Cum arată fiica Anamariei Prodan fără HAINE
A INCENDIAT plajele din Grecia! Cum arată fiica Anamariei Prodan fără HAINE
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar cu amintirea
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar...
Ingredientul banal din bucătărie care ne poate scăpa de furnici! Trucul genial pe care trebuie să îl știe toți românii
Ingredientul banal din bucătărie care ne poate scăpa de furnici! Trucul genial pe care trebuie...
Theo Rose, probleme de sănătate, chiar înainte de Paște: „Am înrăutățit situația”
Theo Rose, probleme de sănătate, chiar înainte de Paște: „Am înrăutățit situația”
Cine a ucis-o pe Karen în 1966? Misterul a fost elucidat abia acum, iar descoperirea a provocat stupoare
Cine a ucis-o pe Karen în 1966? Misterul a fost elucidat abia acum, iar descoperirea...
Unei femei i s-a cerut să se târască și să mugească la interviul pentru job. Experiențe bizare și umilitoare din procesul de recrutare
Unei femei i s-a cerut să se târască și să mugească la interviul pentru job....
La cât timp se face verificarea uleiului? Un detaliu foarte important
La cât timp se face verificarea uleiului? Un detaliu foarte important
Program Metrorex și STB de Paște 2024. Cum vor circula mijloacele de transport în Capitală, în Noaptea de Înviere și prima zi de Paște
Program Metrorex și STB de Paște 2024. Cum vor circula mijloacele de transport în Capitală,...
Georgiana Lobonț a izbucnit în plâns!
Georgiana Lobonț a izbucnit în plâns! "Bebelușii mei..."
Gabriela Cristea, mesaj pentru cei care nu vor primi cozonacii săi de Paște. Care este adevăratul motiv: „Nimeni nu a încercat să vă țepuiască.”
Gabriela Cristea, mesaj pentru cei care nu vor primi cozonacii săi de Paște. Care este...
Pensii dublate pentru această categorie de români! Anunțul a fost făcut chiar înainte de Paște
Pensii dublate pentru această categorie de români! Anunțul a fost făcut chiar înainte de Paște
Mesaje de Paște 2024. Urări calde și felicitări pentru cei dragi
Mesaje de Paște 2024. Urări calde și felicitări pentru cei dragi
BANCUL ZILEI. Profesorul:- Bulă, poți sa-mi spui ce înseamnă abstract?
BANCUL ZILEI. Profesorul:- Bulă, poți sa-mi spui ce înseamnă abstract?
Când treci prin scanerul de securitate din aeroport agenții te văd dezbrăcat???
Când treci prin scanerul de securitate din aeroport agenții te văd dezbrăcat???
SURPRIZĂ de PAȘTE: o frumoasă PLOAIE de METEORI!
SURPRIZĂ de PAȘTE: o frumoasă PLOAIE de METEORI!
Lidia Buble a făcut anunțul: „Mă veți vedea în rochia de mireasă. Sunt gata de măritat, dacă trebuie și insistă cine trebuie...”
Lidia Buble a făcut anunțul: „Mă veți vedea în rochia de mireasă. Sunt gata de...
Medicul Tudor Ciuhodaru a dezvăluit ce să nu faci după masa de Paște: “În caz contrar, veți avea nevoie de serviciul de urgență”
Medicul Tudor Ciuhodaru a dezvăluit ce să nu faci după masa de Paște: “În caz...
Lucrul pe care trebuie să-l faci în dimineața de Paște. Îți aduce prosperitate pentru tot restul anului
Lucrul pe care trebuie să-l faci în dimineața de Paște. Îți aduce prosperitate pentru tot...
Absolut toți românii sunt obligați. Legea a intrat deja în vigoare. Trebuie să-ți cedezi locul
Absolut toți românii sunt obligați. Legea a intrat deja în vigoare. Trebuie să-ți cedezi locul
Tarkan, adorabilul interpret al melodiei Şımarık, care făcea furori în urmă cu două decenii, de nerecunoscut la 51 de ani
Tarkan, adorabilul interpret al melodiei Şımarık, care făcea furori în urmă cu două decenii, de...
Jocuri gratuite pt. abonații PlayStation Plus Essential în mai 2024
Jocuri gratuite pt. abonații PlayStation Plus Essential în mai 2024
Prima ţară din Vest care anunţă sus şi tare că nu-şi trimite armata în Ucraina
Prima ţară din Vest care anunţă sus şi tare că nu-şi trimite armata în Ucraina
A venit anunțul TRIST despre Bruce Willis. Chiar fiica sa a dat vestea: A fost atât de incredibil...
A venit anunțul TRIST despre Bruce Willis. Chiar fiica sa a dat vestea: A fost...
Daniel Pavel se pregătește de nuntă. Detalii legate de marele eveniment
Daniel Pavel se pregătește de nuntă. Detalii legate de marele eveniment
Dispută Mândruță-Dan Negru despre Lumina Sfântă: „E de datoria noastră să spunem oamenilor adevărul nepopular?”
Dispută Mândruță-Dan Negru despre Lumina Sfântă: „E de datoria noastră să spunem oamenilor adevărul nepopular?”
Donație fabuloasă, de 25 de milioane de euro, făcută de Gigi Becali. S-a aflat totul chiar înainte de Paște
Donație fabuloasă, de 25 de milioane de euro, făcută de Gigi Becali. S-a aflat totul...
Felicitări și mesaje de Paște Fericit 2024. Urări frumoase de trimis pe Whatsapp și SMS-uri
Felicitări și mesaje de Paște Fericit 2024. Urări frumoase de trimis pe Whatsapp și SMS-uri
Ce a declarat Florin Piersic de pe patul de spital:
Ce a declarat Florin Piersic de pe patul de spital: "Asta e cel mai important"
Cum vor petrece Paștele Oana și Viorel Lis: ”O să mă duc pe câmp să alerg un miel”
Cum vor petrece Paștele Oana și Viorel Lis: ”O să mă duc pe câmp să...
Slujba de Înviere 2024 live online și la TV. Vezi ceremonia de la Catedrala Patriarhală din București
Slujba de Înviere 2024 live online și la TV. Vezi ceremonia de la Catedrala Patriarhală...
Vremea se schimbă, iar fenomene meteo extreme sunt așteptate. Meteorologii Accuweather au anunțat prognoza până la final de lună
Vremea se schimbă, iar fenomene meteo extreme sunt așteptate. Meteorologii Accuweather au anunțat prognoza până...