George de la Insula Iubirii a devenit tătic! Prima imagine cu fetița fostei ispite de la Antena 1

Publicat: 24/04/2020 | 21:07

Cine spunea că ispitele de la Insula Iubirii nu se fac bărbați de casă? George Zănoagă a devenit tătic pentru prima dată și este cum nu se poate mai fericit. Bucuria a fost dublă în familia fostei vedete de la Antena 1, căci și fratele lui a devenit tătic tot pentru prima dată, după ce Simina, iubita lui pe care a cunoscut-o la Puterea Dragostei a adus pe lume un băiețel!

George de la Insula Iubirii a devenit tătic pentru prima dată și s-a făcut bărbat de casă! Mădălina, iubita fostei ispite de la Antena 1 a adus pe lume o fetiță perfect sănătoasă, iar George este tare mândru de minunea din viața lui. Pe contul său de Instagram, acesta a postat și primele imagini cu micuța și internauții l-au felicitat pentru ceea ce se întâmplă în viața lui.

CITEȘTE ȘI – BOMBĂ LA INSULA IUBIRII! DENISA L-A ÎNLOCUIT PE ADRIAN „CLUJU` NUMBER ONE” CU UN FOST CONCURENT DE LA PUTEREA DRAGOSTEI! ȘATENA A FĂCUT PUBLICĂ PRIMA IMAGINE CU EA ȘI IUBITUL

Iubita lui George de la Insula Iubirii nu este persoană publică, iar fosta ispită a ținut mult timp ascuns faptul că va deveni tătic. Cu toate acestea, acum a fost atât de mare bucuria lui, încât a vrut să împărtășească vestea fericită cu toată lumea!

Fratele lui George de la Insula Iubirii a devenit și el tătic

În urmă cu aproape 2 săptămâni, fratele lui George de la Insula Iubirii, Alex Zănoagă a devenit și el tătic, după ce Simina, iubita lui, a adus pe lume un băiețel.

NU RATA – E OFICIAL! FILMĂRILE PENTRU SEZONUL 6 AL SHOW-ULUI “INSULA IUBIRII”, SUSPENDATE! RADU VÂLCAN ȘI ECHIPA DE FILMARE AU REVENIT ÎN ROMÂNIA. “SUNTEM LA IZOLARE!”

Cei doi s-au cunoscut la Puterea Dragostei și se iubesc extrem de mult, iar acum, familia lor este completă! Ce să mai, fericire la puterea a doua!

Citește și...