E oficial! Filmările pentru sezonul 6 al show-ului “Insula Iubirii”, suspendate! Radu Vâlcan și echipa de filmare au revenit în România. “Suntem la izolare!”

Publicat: 27/03/2020 | 12:15

Radu Vâlcan şi echipa de filmare de la “Insula Iubirii” s-au întors din Republica Dominicană, acolo unde urma să fie filmat sezonul șase al reality show-ului de la Antena 1. Această destinație a fost aleasă tocmai pentru că era un loc sigur, fără cazuri confirmate de COVID-19, însă totul s-a schimbat la doar câteva zile după ce echipa a ajuns acolo.

VEZI AICI: UN MILION DE DOLARI! DONAȚIE URIAȘĂ PENTRU CRUCEA ROȘIE!

Ba mai mult, în mai puţin de o săptămână, autorităţile au declarat şi acolo stare de urgență, aşa că pentru a nu pune în pericol sănătatea echipei de producție, a concurenților și a ispitelor, filmările au fost suspendate, urmând a fi reluate atunci când condițiile o vor permite.

În aceste momente, atât Radu Vâlcan, cât și echipa de producție, se află în izolare în București, departe de familii sau cei dragi. La scurt timp după ce au ajuns în Republica Dominicană, aceștia au fost nevoiți să se întoarcă pentru că acolo s-a declarat stare de urgență.

Ne-am întors ieri din Republica Dominicană, din fericire am prins ultimul zbor dinspre Paris spre București. Eram la curent cu tot ce se întâmpla în țară, dar realitatea ne-a lovit când am ajuns pe aeroportul din Paris. Era o imagine șocantă pe aeroport, era totul pustiu, erau oameni care doar testau persoanele aflate în tranzit. La fel s-a întâmplat când am ajuns pe Otopeni, parcă era o zonă de război, foarte mulți oameni speriați de ce va urma”, a spus Radu Vâlcan la întoarcerea din Republica Dominicană.

NU RATA: LUNI, 30 MARTIE, ÎNCEPE TESTAREA ÎN MASĂ A BUCUREȘTENILOR PENTRU CORONAVIRUS. IATĂ CUM SE VA DESFĂȘURA ACȚIUNEA

„Sunt într-un apartament din București cu…”

Chiar dacă nu se află alături de familie, Radu Vâlcan este optimist și așteaptă să treacă cele 14 zile de izolare departe de cei dragi: “Momentan suntem în izolare pentru o perioadă de 14 zile, nu în carantină, pentru că am fost doar în tranzit în Paris, nu am intrat în Franța. Acum sunt într-un apartament în București, împreună cu un coleg de la Insula Iubirii”, a declarat Radu Vâlcan.

Citește și...