Scandal după finala de la Exatlon 2. Ana Simia și Iulian Pîtea au ajuns la cuțite. “M-a înjurat!”

Publicat: 29/12/2018 | 12:46

După finala de la Exatlon 2, între Ana Simia Țăran și Iulian Pîtea a izbucnit un conflict. Cei doi au avut un schimb dur de mesaje. Totul a pornit după ce tânărul a făcut anumite dezvăluiri prin intermediul unui live pe pagina personală de Facebook.

La momentul respectiv, Iulia Pîtea a povestit că, din punctul lui de vedere, Ana Simia Țăran a fost îndrăgostită de el în perioada în care erau colegi în echipa Războinicilor. Ulterior, tânăra a dezmințit acest lucru.

Apoi, lucrurile au degenerat între cei doi. Iulian a spus că, în urmă cu câteva zile, a primit un telefon de la Simia în care era înjurat atât el, cât şi restul echipei Războinicilor.

Din păcate, discuţia a fost una extrem de aprinsă deşi eu iniţial am încercat să păstrez un dialog cât mai decent. Am fost înjurat şi ameninţat, inclusiv cu avocatul.

I-am spus că dacă tot vrea să mă înjure, să o facă în public, facem un live, ne înjurăm unul pe altul, ne asumăm chestia asta, vede lumea, înţelege fiecare ce vrea şi încheiem discuţia. Mi-am dat seama că nu ne puteam înţelege altfel, că ea nu e capabilă să poarte un altfel de dialog.

Acum mi s-a spus că postează nişte filmuleţe cu mine. Eu îmi asum ce am spus acolo, dar ar trebui să aibă în vedere că e vorba despre nişte mesaje private pe care nu avea voie să le facă publice fără acordul meu. Aşa aş putea să mă apuc şi eu să fac publice mesajele de la ea în care mă face în toate felurile”, a spus Iulian conform wowbiz.ro.

Iulian Pîtea regretă că s-a ajuns totuşi până aici şi spune că este dispus să facă pace cu fosta lui colegă de echipă. ”Eu zic să punem punct aici, din respect pentru cei care au urmărit show-ul Exatlon şi pentru copiii care ar putea la un moment dat să vadă un model în noi. Este păcat să facem chestia asta în public, o invit pe Simi să bem o cafea împreună, să ne spunem tot ce avem pe suflet şi să ne despărţim ca doi oameni care au împărţit acelaşi meniu cu ou şi orez la Exatlon”, a mai spus Iulian.

„M-a sunat el, nu aveam numărul lui de telefon… Am martori care pot spune că m-a sunat şi m-a înjurat, după care eu am închis şi el a continuat pe WhatsApp să îmi trimită video cu înjurături de părinţi”, a fost replica dată de Ana Simia Țăran.

Citește și...