Scandal la Puterea Dragostei după ce Kanal D a anunțat câștigătorii. S-a lăsat cu cuvinte grele

Publicat: 15/07/2019 | 10:24

Deși se fac pregătiri pentru al doilea sezon de la “Puterea Dragostei”, în familia emisiunii de la Kanal D este scandal de când au fost anunțați câștigătorii primului sezon. S-a lăsat cu cuvinte grele la adresa Biancăi Comăneci și a lui Bogdan Mocanu, chiar dacă discuțiile s-au petrecut în public.

Citește și: Ce va face Bogdan Mocanu cu premiul câștigat la Puterea Dragostei

Scandal la “Puterea Dragostei” după ce Kanal D a anunțat câștigătorii

Bianca Comăneci și Bogdan Mocanu au plecat cu premiile puse la bătaie de producătorii show-ului “Puterea Dragostei” de la Kanal D: fiecare a primit câte 10.000 de euro. Fanii emisiunii, care s-a bucurat de succes în România, sunt nemulțumiți de rezultatul votului din finală, iar pe pagina oficială de Facebook a emisiunii s-au aruncat replici acide la adresa câștigătorilor primului sezon. Una dintre fanele brunetei a lăsat un mesaj în care a subliniat că, de fapt, ea muncește de la vârsta de 16 ani și nu a întreținut-o nimeni.

“O țărancă falsă și disperată după bărbați. O miloagă care opt luni a cerșit voturi pentru a înhăța banii. O distrusă care de la 16 ani golănește prin lume fără rost. Dispreț”, “Bravo, Bianca, ai meritat, nu ca fanfaita și milogu de Alex, panarama de Roxana”, “Mortacia falsă, ai câștigat prin înșelătorie”, “Felicitări, Bianca! Mă bucur pentru tine, am trăit emoțiile odată cu tine, ai fost foarte umilită, dar ai reușit”, “Un disperat ca Zardel” sunt cinci dintre comentariile strânse de postările făcute pe pagina de Facebook a emisiunii “Puterea Dragostei”.

 

Bianca Comăneci și Bogdan Mocanu sunt câștigătorii primului sezon al emisiunii “Puterea Dragostei” de la Kanal D. © Facebook/Puterea Dragostei
Bianca Comăneci și Bogdan Mocanu sunt câștigătorii primului sezon al emisiunii “Puterea Dragostei” de la Kanal D. © Facebook/Puterea Dragostei

Vă reamintim că, la sfârșitul lunii trecute, a avut loc castingul pentru al doilea sezon al emisiunii “Puterea Dragostei”, prezentată de Andreea Mantea. La scurt timp, v-am dezvăluit câteva dintre imaginile filmate în cadrul interviului pe care l-au dat potențialii viitori concurenți ai show-ului de la Kanal D.

 

Citește și...