Imagini cu “camera ascunsă” de la casting-ul Kanal D! Cum sunt alese concurentele la “Puterea Dragostei”, show prezentat de Andreea Mantea

Publicat: 24/06/2019 | 16:19

Primul sezon de la “Puterea Dragostei”, emisiune care și-a câștigat un loc aparte în inimile românilor, se apropie de final. Iar recent a avut loc castingul pentru show-ul difuzat la Kanal D și avem imagini filmate cu o “cameră ascunsă” din timpul discuțiilor la care a participat chiar și Andreea Mantea, prezentatoarea proiectului de televiziune care este înregistrat în Istanbul.

Citește și: Ce salariu lunar are Andreea Mantea la Kanal D! Câștigă mai mult decât Andreea Esca de la Pro TV

Imagini cu “camera ascunsă” de la casting-ul pentru emisiunea “Puterea Dragostei”

Zilele trecute a avut loc castingul pentru cel de-al doilea sezon de la “Puterea Dragostei”, iar astăzi vă prezentăm atât imagini filmate de o cameră amplasată în sala în care au avut loc discuțiile cu cei din staff-ul de la Kanal D și potențialii viitori concurenți. La întâlnirea importantă a participat și Andreea Mantea, care a încercat să afle motivele pentru care tinerii își doresc să vină la show-ul moderat de ea, dar și ce mentalitate au.

“Mai spune-ne o dată de ce vrei să vii la această emisiune”, a spus vedeta de la Kanal D pe o brunetă care vrea să se numere printre concurenții de la “Puterea Dragostei”, al doilea sezon.

“Îmi doresc să îmi găsesc jumătatea, să îmi fac o relație. Eu nu aș fi ca Deni și Ștefania (n.r.: doi dintre concurenții de la «Puterea Dragostei»). Adică, ei erau împreună, dar nu mai voiau să stea, dar: «Hai, totuși să mai stau puțin» – nu era o…”, a mărturisit tânăra care a fost filmată cu “camera ascunsă” din spate, având în vedere că după casting, membrii staff-ului cunoscutei emisiuni se întâlnesc și se consultă în legătură cu participanții celui de-al doilea sezon de la “Puterea Dragostei”.

“Adică, dacă ți-ai găsi o relație, ai rămâne până la finalul competiției sau ai zice că ți-ai atins scopul și vrei să pleci?”, a mai întrebat-o Andreea Mantea.

“Aș rămâne dacă aș fi votată de public”, a răspuns tânăra care își dorea să intre în casa de la “Puterea Dragostei”.

Vă reamintim că finala primului sezon al emisiunii “Puterea Dragostei” va avea loc luna viitoare – anunțul oficial fiind confirmat chiar de gazda show-ului, Andreea Mantea.

Citește și...