Secretul a iesit la iveala! Boala CIUDATA de care sufera Adi Cristea. Mariana Rosca, partenera lui de sex, l-a dat de gol

Publicat: 18/02/2014 | 19:27

Adrian Cristea are o boala cat se poate de ciudata dar, in acelasi timp, de enervanta. "Printul" are probleme cu maxilarul si a fost dat de gol de Mariana Rosca, nimeni alta decat fosta lui partenera de "distractie".
 

Povestea de dragoste dintre Mariana Rosca si Adrian Cristea a inceput pe Facebook, pe 2 octombrie si a continuat in patul blondei, idila luand sfarsit pe 7 ianuarie, imediat dupa intoarcerea „Printului” de la Paris.

Potrivit Marianei Rosca,
Potrivit Marianei Rosca, „Printul” Cristea are probleme cu maxilarul

Invitata in platoul unei emisiuni de la Antena 1, blonda s-a razbunat cum numai o femeie stie mai bine, facand public unul dintre cele mai mari secrete ale fotbalistului.

Mariana s-a iubit cu
Mariana s-a iubit cu „Printul” din octombrie, pana in ianuarie

Adi are ceva cu maxilarul. Il misca greu, face zgomot si cand mesteca. Am vrut sa-l duc la doctorul meu, dar nu a vrut„, a declarat Mariana Rosca.

I-a oferit 15 orgasme in 3 ore!

Mariana Rosca a devenit cunoscuta in urma cu 4 ani, cand a provocat raca in cuplul Moni – Iri Columbeanu. In ianuarie, a reaparut in atentia presei, facand publica relatia cu Adrian Cristea.
_____

CITITI SI:

Psihologii trag semnalul de alarma! Asemanarea IZBITOARE dintre Adi Cristea si… Cristi Cioaca

Mesajul dur al tatalui Biancai Dragusanu pentru Adrian Cristea: „Daca nu eram de fata…”
_____

Am avut si 15 orgasme intr-o noapte, vreo trei ore asa, cam ce am numarat eu in capul meu asa, nu stiu exact. Am slabit doua kilograme in seara aia. Pentru mine era si o modalitate de a slabi. Sportul se face ori in dormitor, ori la sala. Cum eu nu ma duc la sala…„, a spus Mariana Rosca la vremea respectiva.

J.D

Citește și...