Sepsi OSK Sfântu Gheorghe schimbă liniile!

Publicat: 22/01/2018 | 16:00
Sepsi OSK Sfântu Gheorghe schimbă liniile!

Revoluţia promisă de Eugen Neagoe la sfârşitul anului trecut la nou-promovata Sepsi OSK Sfântu Gheorghe s-a produs.După ce s-a despărţit de jucătorii Sandu Iovu, Dragoş Huiban, Constantin Grecu, Victor Astafei, Szilard Mitra, Issa Thiaw şi Ştefan Nikolic, Răzvan Damian şi Ciprian Răduţoiu, Sepsi a mutat spectaculos în această iarnă.

În încercarea de a evita retorgradrea, formaţia lui Attila Hadnagy a realizat transferuri la foc automat, axându-se în special pe jucători din străinătate.

După ce şi-a asigurat semnătuira atacantului FC Botoşani, Benjamin Kuku, formaţia Sepsi OSK Sfântu Gheorghe, a transferat la ajuns la un acord cu mijlocaşul spaniol în vârstă de 24 ani Alex Rodriguez Gorrin, care în acest sezon a fost legitimat la Boavista Porto. Gorrin a petrecut junioratul la clubul englez Sunderland, după care a jucat de 72 de ori în campionatul Australiei la Wellington Phoenix. De asemenea zilele trecute, lotului echipei din Sf. Gheorghe i s-a alăturat în cantonamentul din Antalya şi atacantul macedonean de 26 de ani Marko Simonovski, ultima dată la FC Lahti (Finlanda). Cei trei sunt alături de Ousmane Viera, Filipe Oliveira, Yasin Hamed, Alexandru Chiriţă, Daisuke Sato, Jure Obsivac şi Albert Dalmau jucătorii transferaţi până în prezent de Sepsi.

Aflată în cantonament în Antalya până pe 26 ianuarie, Sepsi a remizat în toate cele trei jocuri amicale disputate până în prezent, 1-1 cu FC Kamza (gol Kuku), 0-0 cu Korona Kielce şi 1-1 cu FK Oleksandria (gol Oliveira).

Sepsi OSK Sfântu Gheorgehe se află după 22 de etape pe locul 13 în Liga I cu doar 15 puncte.

 

Cristi P.