Sex la Insula Iubirii! Cine sunt concurenții care n-au mai ținut cont de nimic

Publicat: 10/10/2018 | 08:31

S-a întâmplat ce se aștepta toată lumea! Telespectatorii Antenei 1 au putut să-i vadă pe doi dintre concurenți făcând sex. Este vorba despre  Marinela și Cristi. Ei și-au dat frâu pasiunii, fără să le pese că în dormitor există o cameră de luat vederi. 

Cristi și Marinela au uitat de inhibiții și au făcut sex în fața camerelor de filmat. Scenele fierbinți au fost difuzate, iar telespectatorii au putut vedea cum Marinela a căzut pradă ispitei, după doar 11 zile de la începerea emisiunii. Este clar acum că cuplul Marinela Mavrodin (19 ani) și Iulian Chiru (24 de ani) este istorie. Blonda și partenerul ei și-au spus adio în urmă cu ceva timp. (Vezi aici Marinela de la „Insula Iubirii”, tot mai hotărâtă să cadă în ispită: „Vreau să ne-o…”)

Marinela își dorea încă de la început o partidă de amor cu ispita Cristi, iar asta era clar pentru toată lumea. După o petrecere, Cristi și Marinela s-au retras în dormitor. Relația lor s-a consumat în fața camerelor de filmat. Cei doi au oferit prima partidă de sex al acestui sezon din Insula Iubirii. (Citește și Insula iubirii, moment interzis cardiacilor! Gabi și-a dat pantalonii jos și…)

Marinela a venit în Thailanda cu Iulia, fostul ei logodnic. Pentru că relația dintre ei s-a terminat, tânăra e iar dornică de iubire. ( Nu rata Milionarul italian al Annei Roman s-a combinat cu o ispită de la ”Insula iubirii”!)

 

Citește și...