Milionarul italian al Annei Roman s-a combinat cu o ispită de la ”Insula iubirii”!

Publicat: 02/10/2018 | 23:17

În urmă cu aproximativ două săptămâni, vă dezvăluiam că unul dintre cele mai noi cupluri din showbiz-ul autohton dă semne că este pe cale să se destrame (DETALII AICI). Din păcate, povestea de dragoste dintre modelul Anna Roma și Christian se pare că a ajuns la final. (Super oferta de angajare) Milionarul italian s-a combinat cu o ispită de la ”Insula iubirii”. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în premieră, imagini incendiare cu sexy-blondina în brațele căreia a ajuns iubitul Annei Roman.(CITEȘTE ȘI: SEXOASA OTILIA BILIONERA, ATACATĂ ÎN CLUB DE O IUBITĂ GELOASĂ)

Din câte se pare, povestea de dragoste a Annei Roman și a milionarului italian Christian a ajuns la final. Potrivit unor surse D.A.S. (Departamentul de Anchete Speciale al Cancan.ro), de puțin timp, afaceristul din Peninsula Italică s-a cuplat cu o super-bunăciune, care a fost ispită în renumitul show TV ”Insula Iubirii”. (Scapă de grija banilor, îți plătim 5.000$ lunar!)

Laura Cremaschi, senzuala tânără în brațele căreia se pare că și-a găsit fericirea ex-iubitul Annei Roman este una dintre cele mai apreciate vedete de televiziune din Italia. (NU RATA, AICI: EX-LOGODNICA LUI CĂTĂLIN CAZACU A LUAT O DECIZIE RADICALĂ! A HOTĂRÂT SĂ…)

În urmă cu câteva zile, Christian, milionarul italian care s-a iubit până de curând cu Anna Roman, a fost văzut alături de  blondină într-un renumit restaurant, acolo unde se pare că s-au delectat cu cele mai bune preparate culinare. (Cât câștigi dacă faci videochat?) Din câte se pare, Christian nu are gusturi rele atunci când vine vorba de femei. Imaginilie cu senzuala blondină, care au intrat în posesia CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, sunt de-a dreptul incendiare și nerecomandate cardiacilor. (NU RATA, AICI: CĂTĂLIN CAZACU, PREZENTATORUL KANAL D, A LĂSAT-O PE ȘTIRISTĂ ACASĂ ȘI A FĂCUT RAVAGII ÎN MAMAIA!)

Christian, alături de senzuala blondină

Cine este Laura Cremaschi?

Laura Cremaschi este una dintre cele mai populare tinere din Peninsula Italică. (Cat castigi la un studio de videochat din Bucuresti) În vârstă de 31 de ani, Laura s-a lansat în televiziune după ce a câștigat titlul de Miss Padania. (NU RATA, AICI: CUM A IMPRESIONAT-O CHINEZUL ȘMECHERAȘ PE BIANCA DRĂGUȘANU)

Laura Cremaschi, una dintre cele mai sexy femei din Italia

Milionarul italian avea planuri mărețe cu frumoasa româncă

Christian ne mărturisea, înainte de acest episod, că are planuri mărețe în ceea ce o privește pe iubita lui de atunci. (CITEȘTE ȘI: FOSTA LOGODNICĂ A LUI CĂTĂLIN CAZACU RUPE TĂCEREA DESPRE NOUL IUBIT)

”Anna este o femeie minunată și sunt foarte mândru că este iubita mea. Încerc să o conving să se mute în Italia, dar înțeleg că pentru ea viața profesională este foarte importantă și o voi ajuta să-și extindă afacerea și în Italia”, declara Christian, în exclusivitate, pentru CANCAN.RO, SITE-UL NUMĂRUL 1 DIN ROMÂNIA.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...