Insula iubirii, moment interzis cardiacilor! Gabi și-a dat pantalonii jos și…

Publicat: 01/10/2018 | 22:15

Moment interzis cardiacilor la ”Insula iubirii”! Gabi şi Eugenia au mers în camera concurentului, după ce ispita l-a convins pe concurent să renunţe la planul de a pleca în mare.

 Gabi a pus-o pe gânduri pe Eugenia în momentul în care a stins lumina în cameră. „Uită-te, mă, nebuno, nu e nicio problemă”, i-a spus concurentul ispitei, arătându-i că mai rămâne acoperit cu ceva. Gabi jucase „bolț” cu ceilalți concurenți de la „Insula Iubirii” și cu ispitele feminine. S-a lăsat ghidat de alcool şi și-a dat arama pe față. (CITEȘTE ȘI: ISPITA NICOLETA DE LA ”INSULA IUBIRII” A AJUNS PE MASA DE OPERAȚIE. VREA SĂ FIE PERFECT ROTUND…)

“Am venit la emisiune şi-am făcut sex cu o femeie frumoasă. N-am nimic de pierdut. Îmi vine să te călăresc.”, a mai adăugat concurentul în timp ce ispita îi stătea în poală.

Gabi, pus pe fapte mari

Eugenia este pariul ”Insulei” în ceea ce îl privește pe Gabi – o fată dintr-o familie înstărită, care își dă șansa să se îndrăgostească și ar fi dispusă să își mute domiciliul de dragul partenerului. De altfel, Gabi a mărturisit că Andreea nu este femeia la care el visează. (VEZI ȘI: “INSULA IUBIRII” SEZONUL 4, EPISODUL 9. IMAGINI EROTICE CU FLORE SALALIDIS! ISPITA A RĂMAS ÎN SÂNII GOI ÎN FAȚA LUI IONUȚ GOJMAN)

”Eu nu am venit să îmi testez relația, am încredere totală în Andreea, dar vreau să mă testez pe mine, să mă întorc un om schimbat”, le-a mărturisit acesta celor două ispite care imediat după cină l-au luat pe Gabi și l-au dus direct la Purimuntra.

 

 

Citește și...