Sexoasa de la știrile sportive și-a operat sânii în secret!

Publicat: 13/06/2018 | 23:27

Una dintre cele mai sexy prezentatoare de știri sportive de la noi din țară și-a mărit bustul în mare secret. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, a aflat detalii de ultimă oră despre intervenția care a avut loc în străinătate și vă prezintă primele imagini cu noul decolteu al vedetei. (Console si accesorii gaming

Simona Țăranu, prezentatoarea jurnalului de sport de la Digi 24, a decis recent să apeleze la serviciile unui medic estetician pentru a-și mări bustul. O sursă de încredere a mărturisit pentru CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, că, în urmă cu aproximativ patru luni, sexy-prezentatoarea  a apelat la serviciile unei clinici de specialitate din străinătate pentru a-și ”transforma” sânii. (CITEȘTE ȘI: AM AFLAT MOTIVUL DEMISIEI ŞTIRISTEI – IUBITUL MILIONAR A CERUT-O DE SOŢIE!)

Simona ar fi dorit să țină doar pentru ea acest lucru, acesta fiind unul din motivele pentru care operația s-a desfășurat departe de ochii curioșilor. Cu toate că a încercat să fie cât se poate de discretă, rezultatele intervenției chirurgicale au fost sesizate de colegii vedetei. Mai mult decât atât, imediat după operație, Simona a început să poarte rochii decoltate. (Cele mai bune oferte laptopuri)

”La început a evitat să vorbească despre acest lucru în redacție, evită și acum, dar a discutat despre acest lucru cu colegele ei. A povestit că a fost o intervenție chirurgicală reușită, dar pentru o perioadă trebuie să adopte un program special pe care trebuie să-l urmeze cu strictețe. Nu are voie să se expună la soare și are interzis la solar”, ne-a declarat un apropiat al vedetei.

Sexy-prezentatoarea și-a operat bustul în mare secret

S-a măritat, în taină, la Verona

În urmă cu aproximativ trei ani, într-un decor de vis, Simona i-a jurat iubire eternă alesului inimii, Sorin Pintilie, în mare secret, la Verona. “Ne-am dorit o căsătorie în altă ţară, ca o vacanţă, doar noi doi. Am ales Italia, o ţară pe care o iubim şi în care ne-ar plăcea să trăim, dar nu a fost aşa uşor pe cât am crezut. Principalele motive pentru care nu s-a realizat până astăzi au fost actele, dar şi faptul că am fost ocupaţi cu achiziţionarea unui apartament şi mutarea în casă nouă”, declara sexy-știrista, imediat după emoționantul eveniment. (NU RATA, AICI: DANIELA CRUDU ȘI RELLYS TONU, ATINGERI SENZUALE LA PISCINĂ!)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...