EXCLUSIV. A convins-o într-un timp record cu un Porsche şi… Am aflat motivul demisiei ştiristei de la DIGI 24: IUBITUL MILIONAR A CERUT-O DE SOŢIE!

Publicat: 23/08/2017 | 00:00

CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, vă prezintă, în exclusivitate, motivul pentru care Laura Teodoru şi-a dat demisia de la DIGI 24. De aproximativ o lună, frumoasa prezentatoare a ştirilor sportive are o relaţie cu un om de afaceri putred de bogat, care a cerut-o de soţie. Tânăra a acceptat, însă pentru a ajunge în faţa altarului a fost nevoită să renunţe la carieră. Ideea i-a aparţinut iubitului milionar, care i-a făcut cadou un Porsche şi i-a rezolvat problema cu apartamentul.

Laura Teodoru şi-a lăsat mască toţi colegii de la postul de televiziune DIGI 24 după ce şi-a prezentat demisia şi a anunţat în redacţie că nu va mai apărea niciodată pe “sticlă” (VEZI AICI TOATE DETALIILE). Lucru extrem de ciudat dacă ţinem cont că tânăra era extrem de dedicată postului TV şi îşi iubea meseria. CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, a aflat adevăratul motivul al demisiei ştiristei de la DIGI 24 şi vi-l prezintă în exclusivitate.

De aproximativ o lună, Laura Teodoru trăieşte o poveste de dragoste alături de un om de afaceri putred de bogat. Într-un timp record, milionarul i-a făcut cadou un Porsche Cayenne, cu numere roşii, ţiplă, pe care tânăra l-a parcat direct în faţa redacţiei când a venit să demisioneze de la televiziunea de ştiri. O maşină care valorează nu mai puţin de 100.000 de euro. Mai mult, iubitul frumoasei prezentatoare i-a rezolvat şi problema cu apartamentul, pentru care mai avea de achitat câteva rate.

La scurt timp, omul de afaceri şi-a luat inima în dinţi şi a cerut-o pe cunoscuta ştiristă de soţie. Fără să stea pe gânduri, Laura Teodoru a acceptat să se mărite cu milionarul. Însă acesta din urmă a avut şi o doleanţă. Şi-a dorit ca iubita sa să renunţe la cariera în televiziune, să dispară din lumina reflectoarelor şi, astfel, să se dedice total familiei pe care vor să o întemeieze. Frumoasa prezentatoare a răspuns pozitiv şi, la scurt timp, a anunţat conducerea DIGI 24 că va părăsi postul. (CITEŞTE ŞI: Adevărul despre Laura Teodoru. Am pozat-o când nu se aştepta! Cum arată NEMACHIATĂ ştirista de la DIGI24)

Într-un mesaj postat pe contul personal de socializare, Laura Teodoru a ţinut să precizeze că va începe o nouă viaţă, departe de “sticlă”. “A sosit momentul să mă retrag din viaţa publică, să încep o nouă viaţă departe de televiziune! Îmi anunţ oficial prietenii, colegii, pe foloweri, că voi dispărea din lumina reflectoarelor. În viaţă de multe ori trebuie să renunţi la ceva ca să poţi construi altceva… După 11 ani de muncă în televiziune începe un nou capitol, o nouă etapă. Vă împărtăşesc că > aşa că nu renunţaţi niciodată la visurile voastre!”, a scris Laura Teodoru.

Citește și...