Sexy Fachira, scene +18 pe stabilopozi

Publicat: 05/09/2018 | 00:14

Una dintre cele mai atrăgătoare domnișoare din showbiz a încins atmosfera pe litoralul românesc. (Câștigă acum 5.000$ lunar!) S-a jucat cu focul și a zăpăcit toți bărbații când și-a etalat nurii pe stabilopozi. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în premieră națională, cele mai fierbinți scene ale sezonului estival. Atenție, sunt imagini interzise cardiacilor.(CITEȘTE ȘI: ANDREEA SASU, “MARATON” NEMAIVĂZUT CU VEDETA DIN PRISON BREAK, UN MILIARDAR ȘI UN INTERLOP)

Zilele trecute, CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, a întâlnit-o pe Daniela Dumitru, alias Sexy Fachira, pe o plajă de fițe de pe litoralul românesc, acolo unde tânăra a fost protagonista unor momente de-a dreptul incendiare. (Scapă de grija banilor, iți plătim 5.000$ lunar!)

La soare te poţi uita, dar la trupul senzual al blondinei, ba! Asta au gândit, probabil, şi cei aflați prin preajmă, în momentul în care focoasa blondină şi-a făcut apariţia la malul mării.(Super ofertă de angajare) Constientă de calitățile sale, Sexy Fachira a ales să se bronzeze într-un loc puțin mai ferit. Așa că blondina a mers să-și expună formele bine definite pe… stabilopozi.(NU RATA, AICI: VIDEO! DELIA A FĂCUT MIȘTO DE ELENA UDREA PE SCENA DE LA ”CERBUL DE AUR”!)

Renumită pentru lipsa de inhibiții, Sexy Fachira a renunțat destul de ușor la sutienul costumului de baie, accesoriu pe care nu-l suportă, lăsând ca razele soarelui să-i mângâie bustul generos și înțesat de piercing-uri. Tânăra a oferit un adevărat show desprins parcă din filmele pentru adulți, care a fost savurat pe deplin de cei aflați în apropiere. (CITEȘTE ȘI: BIANCA DRĂGUȘANU A “DEFILAT” PE PLAJĂ CU 25.000 DE EURO)

Sexy Fachira, ipostaze incitante la malul mării

Cum a devenit cunoscută Sexy Fachira

Daniela Dumitru, pe numele său real, este una dintre cele mai cunoscute dansatoare exotice din showbiz-ul dâmboviţean. Blondina s-a făcut cunoscută datorită show-urilor incendiare în care combină mişcările senzuale cu spectacolul demn de un fachir. Mai mult decât atât, blonda s-a mai remarcat şi datorită pictorialelor fierbinţi şi lipsite de inhibiţii pe care le-a realizat pentru anumite publicaţii dedicate adulţilor.(Cât câștigi la un studio de videochat din București)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

 

 

Citește și...