VIDEO! Delia a făcut mișto de Elena Udrea pe scena de la ”Cerbul de Aur”!

Publicat: 04/09/2018 | 12:02

Delia s-a numărat printre artiștii care au concertat în a treia zi a festivalului ”Cerbul de Aur” și a încheiat seara cu un concert extraordinar. Extravaganta cântăreață nu a ratat ocazia și a luat-o peste picior pe Elena Udrea.(CITEȘTE ȘI: DELIA A FĂCUT SENZAȚIE LA FESTIVALUL ”CERBUL DE AUR” CU ȚINUTE DE 5000 DE EURO!)

 Vineri seară, 31 august, Delia a urcat pe scena amplasată în Piața Sfatului din Brașov, unde a susținut un concert de zile mari la Festivalul Cerbul de Aur 2018.  În timpul show-ului, ce a fost de-a dreptul fabulous, Delia a ironizat-o pe fosta blondă de la Cotroceni. Artista a schimbat versurile de la piesa ”Despablito”.  Mai exact, artista a spus ”Costa Rica” în loc de ”Puerto Rico”.(NU RATA, AICI: DELIA A RĂBUFNIT DUPĂ CE A COBORÂT DE PE SCENA “CERBUL DE AUR”! CE I S-A ÎNTÂMPLAT ÎN TIMPUL CONCERTULUI DIN PIAŢA SFATULUI)

Versurile sunt:  ”Quiero quedarme embarazada en Puerto Rico” – tradus în româna:  ”Vreau să rămân însărcinată în Puerto Rico”. Pe scena din Piața Sfatului versul a sunat astfel: ”Quiero quedarme embarazada en Costa Rica/ Vreau să rămân însărcinată în Costa Rica”, – locul unde se află fosta Elena Udrea.

 

 

Citește și...