Abia s-a despărţit de iubitul cu 18 ani mai tânăr, dar n-a durat mult până s-a aflat: JENNIFER LOPEZ se iubeşte cu un bărbat celebru!

Publicat: 19/09/2016 | 13:38
Abia s-a despărţit de iubitul cu 18 ani mai tânăr, dar n-a durat mult până s-a aflat: JENNIFER LOPEZ se iubeşte cu un bărbat celebru!

În urmă cu doar câteva săptămâna, toată presa internaţională vuia la aflarea veştii că Jennifer Lopez şi dansatorul Casper Smart nu mai formează un cuplu.

Iată, însă, că Jennifer Lopez nu a stat foarte mult pe gânduri până când să îşi găsească un alt partener, iar acum au apărut alte zvonuri, potrivit cărora cântăreaţa s-ar iubi în mare secret cu un DJ celebru.

Potrivit publicaţiei National Enquirer, Jennifer Lopez şi DJ Calvin Harris s-ar întâlni în secret în Las Vegas, unde au amândoi reşedinţa din motive profesionale. O sursă apropiată celor doi asigură că artista, în vârstă de 47 de ani, şi DJ britanic, în vârstă de 32 de ani, au mare grijă să nu fie văzuţi împreună. „Sunt la început şi se poartă cu mare discreţie“, a precizat sursa.

În urmă cu câteva săptămâni, artista anunţa că a pus capăt relaţiei sale cu dansatorul Casper Smart, în timp ce la începutul verii DJ scoţian anunţa că se desparte de Taylor Swift. Swift a apărut după câteva zile în compania actorului Tom Hiddleston cu care a avut o relaţie fierbinte, dar scurtă de o vară, potrivit Agerpres.

Jennifer Lopez şi-a sărbătorit la 23 iulie anticipat ziua de naştere la încheierea show-ului său la Planet Hollywood, la care a fost invitat şi Calvin Harris. J Lo, care a devenit imaginea pentru lenjerie intimă a Emporio Armani, a postat câteva imagini de la această petrecere la care au participat, printre alţii, Kim Kardashian şi actorul John Stamos.

„S-au apropiat foarte mult, există o bună chimie între cei doi“, a declarat sursa cu privire la posibila aventură dintre Jennifer Lopez şi DJ Calvin Harris.

Citește și...