Aceasta e despărţirea momentului în showbiz! JENNIFER LOPEZ şi CASPER SMART au pus punct poveştii de iubire

Publicat: 25/08/2016 | 17:58
Aceasta e despărţirea momentului în showbiz! JENNIFER LOPEZ şi CASPER SMART au pus punct poveştii de iubire

Cu siguranţă vestea că Jennifer Lopez şi mai tânărul său iubit nu mai formează un cuplu a fost una tristă pentru fanii cântăreţei, mai ales că toată lumea spera ca aceştia să facă pasul cel mare.

Mai mult, în ultimele luni, presa americană a fost cu ochii pe Jennifer Lopez, pentru că se zvonea că aceasta a rămas însărcinată şi îi va dărui iubitului ei de 29 de ani un copil. Totuşi, vestea pe care J.Lo le-a dat-o fanilor nu a fost cea la care aceştia sperau. Recent, cântăreaţa a anunţat că ea şi Casper Smart nu mai sunt împreună, după o relaţie de cinci ani de zile, care a început în anul 2011, atunci când Jennifer Lopez a divorţat de Marc Anthony.

„Jennifer şi Casper s-au despărţit. Cei doi nu mai formează un cuplu de câteva săptămâni“, a fost declaraţia unui apropiat al celor doi, potrivit revistei People. Mai mult, se pare că între cei doi nu a fost vorba de vreo ceartă care să fi dus la ruptura din relaţie. „Nu a fost vorba despre nimic dramatic şi sunt încă în relaţii bune. Aşa a fost să fie, au ajuns natural la concluzia că trebuie să pună punct poveştii de iubire“, a mai declarat respectivul apropiat.

Citește și...