Aceasta e despărţirea momentului în showbiz! JENNIFER LOPEZ şi CASPER SMART au pus punct poveştii de iubire

Publicat: 25/08/2016 | 17:58

Cu siguranţă vestea că Jennifer Lopez şi mai tânărul său iubit nu mai formează un cuplu a fost una tristă pentru fanii cântăreţei, mai ales că toată lumea spera ca aceştia să facă pasul cel mare.

Mai mult, în ultimele luni, presa americană a fost cu ochii pe Jennifer Lopez, pentru că se zvonea că aceasta a rămas însărcinată şi îi va dărui iubitului ei de 29 de ani un copil. Totuşi, vestea pe care J.Lo le-a dat-o fanilor nu a fost cea la care aceştia sperau. Recent, cântăreaţa a anunţat că ea şi Casper Smart nu mai sunt împreună, după o relaţie de cinci ani de zile, care a început în anul 2011, atunci când Jennifer Lopez a divorţat de Marc Anthony.

„Jennifer şi Casper s-au despărţit. Cei doi nu mai formează un cuplu de câteva săptămâni“, a fost declaraţia unui apropiat al celor doi, potrivit revistei People. Mai mult, se pare că între cei doi nu a fost vorba de vreo ceartă care să fi dus la ruptura din relaţie. „Nu a fost vorba despre nimic dramatic şi sunt încă în relaţii bune. Aşa a fost să fie, au ajuns natural la concluzia că trebuie să pună punct poveştii de iubire“, a mai declarat respectivul apropiat.

Citește și...