Actriţa CHARLIZE THERON, de nerecunoscut! S-a îngrăşat 15 kilograme şi a fost fotografiată aşa într-un parc

Publicat: 30/09/2016 | 15:09

Una dintre cele mai îndrăgite actriţe de la Hollywood a ajuns să fie de nerecunoscut după ce a luat în greutate, iar din câte se pare ea ar fi renunţat şi la sport.

Recent, Charlize Theron, în vârstă de 41 de ani, a fost fotografiată într-un parc- din câte se pare chiar în timp ce filma o scenă în cel mai noi film în care joacă, dar în urma apariţiei sale, frumoasa blondă a fost comparată de către critici cu o… casnică. Asta din cauza faptului că pentru rolul său din filmul „Tully“, o comedie de familie, a trebuit să renunţe la sport şi s-a îngrăşat cu 15 kilograme.

Mai mult decât atât, această luare în greutate nu are nimic de-a face cu Sean Penn, respectiv cu ruptura relaţiei lor, cu singurătatea sau depresia, scrie Daily Mail. Charlize Theron a făcut-o pentru a o ajuta în rolul noului film al lui Jason Reitman, „Tully“, care spune povestea unei mame a trei copii, inclusiv un bebeluş (de unde creşterea substanţială în greutate), care ţese o prietenie profundă cu bona Tully.

Este pentru a doua oară când Charlize Theron lucrează cu regizorul Reitman, după „Young Adult“, lansat în 2012, o altă comedie, dramă, pe tema maternităţii. Kilogramele în plus i-au adus un Oscar în 2006, pentru rolul ei din filmul „Monster“, în regia lui Patty Jenkins, pentru care s-a îngrăşat tot 15 kilograme.