ANGELINA JOLIE s-a întâlnit cu presupusa amantă a lui BRAD PITT pe platoul de filmare, înainte de-a anunţa divorţul!

Publicat: 21/09/2016 | 13:33
ANGELINA JOLIE s-a întâlnit cu presupusa amantă a lui BRAD PITT pe platoul de filmare, înainte de-a anunţa divorţul!

Imediat înainte să facă anunţul că divorţează de Brad Pitt, Angelina Jolie i-ar fi făcut o vizită presupusei amante a soţului său, chiar pe platoul de filmare.

După ce o perioadă presa internaţională a speculat faptul că Brad Pitt ar fi început o idilă cu Marion Cotillard, colega sa de pe platoul de filmare a producţiei „Allied“, acest lucru pare să se confirme după ce Angelina Jolie a intentat procesul de divorţ. Mai mult, înainte de-a depune actele, Angelina i-a făcut o vizită soţului pe platoul de filmare. Acolo, aceasta ar fi ignorat-o complet pe franţuzoaica Marion Cotillard.

„Angelina a ignorat-o pe Marion Cotillard atunci când a mers să îşi vadă soţul pe platourile de filmare. Actriţa franţuzoaică a încercat să o abordeze pe Angie, însă aceasta din urmă nici nu s-a uitat la ea“, a declarat sursa apropiată celor doi, potrivit Daily Mail.

Pe de altă parte, şi Marion Cotillard s-a arătat şocată de decizia luată de către Agelina Jolie.

Marion a fost afectată de intreaga situaţie. O admiră foarte mult pe Angelina, mai ales pentru implicarea ei ca ambasador ONU, şi îşi dorea foarte mult să o cunoască mai bine“, a povestit un apropiat al actriţei.

Citește și...