JOHNNY DEPP şi-a sărbătorit ziua de naştere pe scena din România! ASTA a fost surpriza cu care s-a trezit din partea rockerilor legendari de la „Hollywood Vampires“

Publicat: 07/06/2016 | 16:57

În seara de luni, formaţia care l-a avut în componenţă şi pe starul hollywoodian Johnny Depp a urcat pe scena din România, acolo unde, actorului i-a fost sărbătorită ziua de naştere într-un mod inedit.

 

Timp de mai bine de o oră şi jumătate, trupa americană „Hollywood Vampires“ a susţinut un concert care i-a ţinut în priză pe toţi cei prezenţi în parcarea de la Romexpo, din Capitală. După un concert care a început şi s-a încheiat cu focuri de artificii, cei din formaţia condusă de către rockerul legendar Alice Cooper au dorit să îi facă o surpriză actorului Johnny Depp. Cum ziua sa de naştere va fi pe 9 iunie, atunci când va împlini 53 de ani, cei de la „Hollywood Vampires“ au dorit să îşi sărbătorească cel mai nou chitarist c-un tort, pe care i l-au adus pe scenă, imediat ce spectacolul s-a încheiat. Nu doar că au ţinut să sărbătorească acest moment special pe scena din România, ci pe respectivul tort urarea era scrisă în româneşte. Gestul l-a emoţionat cu atât mai mult pe Johnny Depp, cu cât toţi cei aflaţi în public au început să îi cânte „La mulţi ani“ actorului.

Johhny Depp a primit acest tort din partea colegilor de trupă, care au dorit să îl sărbătorească pe scena din România
Johhny Depp a primit acest tort din partea colegilor de trupă, care au dorit să îl sărbătorească pe scena din România

Citește și...